Skrollaa alas
en
fi

TRAVEL TIP: NAUGHTY BRGR / HELSINKI

29 heinäkuun, 2016

Hey guys! It’s time for a restaurant tip for all the burger lovers out there; Naughty Brgr. As a huge fan of burgers it has been my mission to go there for a veeeeeery long time now and last week I finally did!

The location of it is great — just a little walk from the very centrum of Helsinki. The decoration was laid-back but stylish and the service was good. I ordered a burger that was definitely of the best ones I’ve had. The sweet potato fries were very much like at Restaurant Memphis in Kamppi — just how I like them: thin and crunchy.

Everything was very ”restaurant like” including the prices so I was very surprised how ”fast food like” the operating model was. At the checkout (you order and pay first at the checkout) they gave us an alarm that would tell us when we could go get our orders. When we went to look for a table, it was quite hard to find a clean one. The customers had to clean their own table by taking the trashes and dishes out after finishing the dinner. Many people hadn’t realized that. Neither would’ve I if I hadn’t noticed the amount of dirty tables. The place wasn’t crowded even though it was dinner time and the employees had time to chat by the checkout. So rush was no excuse for the actions there so I don’t know what is. I don’t think they want to seem like a fast food place on purpose, do they? So that was a huge minus for the place but the food and the vibe there was excellent so I will recommend them.

Have you been to Naughty Brgr? Did you like it?
***

Hellou! Nyt olis luvassa yksi ravintolavinkki kaikille burgereiden ystäville, nimittäin Naughty Brgr. Burgereiden suurena ystävänä mun on tooooodella pitkään pitänyt käydä tsekkaan kyseinen mesta ja viime viikolla sen viimein tein!

Ravintola oli hyvällä paikalla, keskustasta vain pienen kävelymatkan päässä. Sisustus oli kivan rento, mutta tyylikäs ja palvelu hyvää. Tilasin burgerin, mikä todella oli yhtiä parhaimmista, mitä olen maistanut. Bataattiranskalaiset olivat todella saman tyyliset kuin Memphiksessä, kapeita ja rapeita, juuri meikäläisen makuun!

Kaikki oli ravintola tasoa, myös suht korkea hinta, joten mua suuresti ihmetytti ravintolan toimintamalli, mikä oli kuin pikaruokaketjusta. Kassalla mulle ensin lyötiin kouraan hälytin, minkä soidessa ruoan sai noutaa. Kun lähdettiin etsimään sopivaa pöytää niin oli vaikea löytää puhdasta siistiä pöytää. Ravintolassa kun astiat ja roskat kuului korjata itse pois, mikä usealla oli jäänyt hoksaamatta. Niin meikäläiselläkin olisi ellei sotkuisten pöytien määrä olisi pistänyt silmään. Ravintolassa ei ollut kiire, vaikka oli päivällisaika vaan tarjoiliat kerkesivät juttelemaan kassan takan. Kiire ei siis ollut selitys käytännöille, mutta en tiedä mikä sitten. Ei kai mikään paikka tarkotuksellisesti haluaisi toimia pikaruokaketjumaisesti… Siitä siis iso miinus paikalle, mutta ruoan ja paikan fiiliksen puolesta voin suositella, oli nannaaa!

Olettekos te käyneet Naughty Brgr:ssa ja jos ootte niin mitäs ootte tykkäilleet?

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *