Skrollaa alas
en
fi

CATHEDRAL

2 elokuun, 2016
Hey guys!

I’m saying a quick hello since Valtteri and I are taking off to Oulu and Kemijärvi, Lapland. I had the busiest weekend so I had no time to update. Sorry about that! This is the perfect timing to take a little vacation at my OG home town.

I hope you all are having the most amazing start of the week! ♥
***

Hellou! Ajattelin tulla sanomaan super pikaiset moikat teille, sillä kohta otan Valtterin kans suunnan kohti Oulua ja siitä myöhemmin jatkamme matkaamme Lappiin, Kemijärvelle. Mulla oli sen verran touhukas viikonloppu, että en kerennyt edes postailemaan. On siispä sopiva aika lähteä viikoksi rentoutumaan synnyinseuduilleni. Siellä onneksi on myös aikaa postailla teille!

Nyt haluan vain toivottaa kaikille oikein ihanaa alkanutta viikkoa! ♥
|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Zara
|SHIRT| H&M
|JEANS| Tiger Of Sweden
|SHOES| Vagabond
Pictures by Miska Lehto

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *