Skrollaa alas
en
fi

ANXIETY

5 elokuun, 2016

Hey guys! The last couple of days here in Kemijärvi, Lapland have passed by so fast. We have been wandering around my childhood streets, walked across the Kemijärvi Bridge during the night in rain, tried to go buy some candy but being too late since every single store including gas stations were closed, watched too many episodes of Daredevil on Netflix, grilled, rowed on a silent lake… These days have been exactly what I need for next week!

I’m very much looking forward to Tubecon, which is the biggest YouTube event in the nordic countries. I’m also a bit stressed since even though I have had acting as my hobby and I put my out there on the internet every single day of my life and people might think that I love performing, I don’t. Not at least live and as myself. I’m afraid of being in front of people and I hate crowded places (which is why I don’t, for example, usually enjoy concerts). I also am not a big fan of seasonal sales, for example, during Christmas because there are just so many people around. Huge events really get me anxious.

Even though I’m a bit stressed I’m so happy that I get to meet so many of you there at my Meet&Greets. Seeing your smiles will take away any negative feeling! 🙂

***

Hellou! Vitsit nää muutamat päivät täällä Lapissa, Kemijärvellä on vierähtäny hurjaa vauhtia. On tullut kierreltyä taas lapsuuden maisemissa, käveltyä vesisateessa yöllä Kemijärven pitkää siltaa pitkin keskustaan (kaikki täällä asuvat tietää, että se ei ole kiva kokemus), yritetty ostaa yömässyjä, kun kaikki kaupat on ABC:tä myöten menny jo kiinni, katsottu sen jälkeen koko yö Netflixistä Daredevil -sarja sitten ilman herkkuja, grillattu ja käyty soutamassa ympäri järveä. Nää viime päivät on ollu juuri sitä, mitä olen kaivannut ja mitä tarvin ennen ensi viikkoa!

Vaikka odotan innolla ensi viikolla järjestettävää Pohjoismaiden suurinta YouTube -tapahtumaa, Tubeconia niin silti mua vähän stressaa se. Olen harrastanut teatteria pitkään ja heilun päivittäin kameran edessä, joten tästä voisi luulla mun rakastavan esiintymistä ja niin mä rakastankin, mutta en livenä ja omana itsenäni. Mä olin koulussa just se tyyppi, joka luokan edessä esitystä pidettäessä oli nenä kiinni tärisevissä käsissä oleveissa papereissa ja luki kaiken niistä siihen saakka, kunnes pudotti ne vahingossa lattialle. Se sama heppu joka ahdistuu isoissa konserteissa hikisten ihmisten keskellä, vilkuilee esityksen ajan kelloa, että joko täältä maanpäällisestä helvetistä (= väenpaljoudesta) pääsisi pois ja suunnittelee valmiiksi pakoreittinsä. Se jannu joka pysyttelee Hullujen Päivien aikaan kymmenen kilmoterin etäisyydellä Stockmanneista. Tällaiset isot tapahtumat siispä vähän jännittää ja ujostuttaa…

Jotta en olisi Tubecon viikonloppua täysin kauhun vallassa niin kieltäydyin olemasta mukana lavaohjelmassa, koska a) Mitä mä siellä edes tekisin? Kertoisin surkeita naakkavitsejä? b) Todennäköisesti ainakin lirauttaisin housuun ja pyörtyisin omaan lätäkkööni. Tulen kuitenkin pitämään Tubeconissa yhteensä kaksi suljettua Special Meet & Greettiä, mihin liput on jo arvottu, sekä neljä avointa Meet & Greettiä, joista kerron ensi viikolla lisää Nämä onneksi tulevat viemään varmasti ajatukset pois stressaavista jutuista, koska teidän näkemisestä oikeasti nautin, on nimittäin ihana nähä kasvotusten teitä jotka ootte siellä ruudun toisella puolella ja vähän vaihtamaan kuulumisiakin. Teidän hymyistä ja sanoista saan niin paljon motivaatiota näihin meikkiksen juttuihin! 🙂

Moniko teistä on tulossa Tubeconiin ja jos ootte niin odotatteko jo ensi viikkoa yhtä innoissaan kuin mä?

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *