Skrollaa alas
en
fi

APARTMENT DETAILS

6 elokuun, 2016

Hey guys! Last month was over so soon that many things were undone. Because of that our interior design project didn’t move forward but I hope there’ll be enough time for that in August. At least there’s going to be a video about our balcony quite soon because the weather’s getting colder week by week and I don’t want to show you guys dead flowers 😀

Because I have nothing new to show, I thought I could share you some details of our apartment. At least the newest readers will get something out of this, I hope, and get an idea of what kind of an apartment we live in. Hope you like it! 🙂

***

Hellou! Viime kuu hujahti niin nopeasti, että moni asia jäi hoitamatta. Sen myötä meidän sisustusprojektikaan ei ole edennyt, mutta toivotaan että nyt elokuussa riittäisi aikaa myös sille. Ainakin parvekkeesta on tulossa ihan piakkoin videota, sillä kohtahan säät jo viilenee, enkä halua esitellä teille nahistuneita kukkia. 😀

Koska mualla ei ole teille mitään uutta näytettävää niin aattelin, että esittelenpä teille nyt yksityiskohtia meidän asunnosta. Mietin, että tästä ehkä voisi ainakin uudemmat lukijat saada jotain irti ja nähä vähän millasta meidän asunnossa on. Toivottavasti tykkätte! 🙂

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *