Skrollaa alas
en
fi

NEON DETAILS

9 elokuun, 2016

Hey guys! I wanted to show you a bit more sporty and laid-back look for a change. The truth is I wear this kind of clothes while doing sports but also always when I’m home, or when I go to the post office or do grocery shopping. Sometimes even when I go to the city centrum — like today when I went to get my hair done. High quality college outfits are comfy but they also look neat and one can have the courage to wear them when running errands. I thought it would be nice to show you what I wear at my pass time and maybe this will inspire you some way.

Because I have a thing for college outfits, I have quite a few of them in my closet. This neon detailed outfit is Calvin Klein and I ordered it from House of Brandon. I have told you before; it’s one of my favorite online stores ever. They have a great selection of my favorite brands, such as Nike, Calvin Klein and Ray-Ban.

With the code ”NAAG30” you get -30% off of the products at the sale section. So it’s a double discount! Hurry up and check if there’s anything interesting for you — click HERE
***

Hellou! Päätin tällä kertaa julkaista asukuvat, missä yllä on sporttisempi ja rennompi lookki. Totuushan on, että pukeudun tällaiseen collegeasuun treenatessa, mutta myös kotona ollessa, postissa tai ruokakaupassa pyörähtäessä, sekä toisinaan myös kaupungille. Kuten esimerkiksi tänään parturissa käydessä. Vaikka tällaiset laadukkaat collegeasut on mukavia päällä niin ne on myös tyylikkään näköisiä, joten niissä voi hyvin lähteä ihmisten ilmoille. Mietin, että olisi siis hyvä julkaista kuvia asusta johon oikeasti pukeudun vapaa-ajalla, koska ehkä joku teistä saa näistä jotain vinkkiä omaan pukeutumiseen.

Koska olen collegeasujen suurkuluttaja niin siksi vaatehuoneestani löytyy näitä useampikin erilainen. Tämä kuvien neonvihreillä yksityiskohdilla varusteltu kokonaisuus on kaikista tuorein ja se on Calvin Kleiniltä. Tilasin tän asun House Of Brandon -verkkokaupasta, mitä olen teille aiemminkin hehkuttanut, sillä onhan se yksi suosikeistani. Heillä on super hyvä valikoima lempimerkkieni eli muunmuassa Niken, Calvin Kleinin ja Ray-Banin vaatteita.

House Of Brandonilta saa nyt ALE-osion tuotteista vielä lisäalen -30%. Alennuksen saat koodilla ”NAAG30”. Nyt kannattaa siispä suunnata ostoksille, joten klikkaa itsesi verkkokauppaan TÄSTÄ!
|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Acne Studios
|HOODIE| Calvin Klein
|T-SHIRT| Soc
|PANTS| Calvin Klein
|SHOES| Adidas
Pictures by Valtteri Sandberg

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *