Skrollaa alas
en
fi

TROYE SIVAN / INSPIRING PERSON OF THE MONTH

9 elokuun, 2016

Hey guys! I started a new thing on my blog a couple of months ago where I introduce people who I find inspiring. This time it’s time for Troye Sivan Mellet — more known as Troye Sivan!

I discovered him on YouTube a few years ago when my own YouTube career hadn’t even started yet. The first video I watched from him was ”Coming Out”. As you may guess, it was about him coming out as gay. Because of the the open mind he has and his sweet and fun character I subscribed to his channel and started following his journey.

Already back then — in 2013 — he had started his music career and actually he had been doing a lot of music and acting related stuff in his home country, Australia. Two years ago he had his first huge hit — Happy Little Pill — and nowadays he’s more into music than creating YouTube videos. Even though I love his music I’m a bit sad his uploading videos so seldom.

I admire his down-to-earth attitude and the uniqueness about him. His YouTube videos are always well put up, his music and music videos are pieces of art, his Instagram feed is pure gold and he always finds the most amazing outfits. I take my hat off to him for everything he has achieved so far and for what is coming up!

Follow Troye Sivan on Instagram @troyesivan and check out his YouTube channel here!
***

Hellou! Aloitin kesäkuussa postaussarjan, missä esittelen mua jollain tapaa inspiroineita tyyppejä. Tällä kertaa vuoronsa saa Troye Sivan Mellet eli tunnetummin Troye Sivan!

Tutustuin kyseiseen herraan YouTuben kautta silloin muutama vuosi takaperin, kun oma tubettamiseni oli vasta mietinnän tasolla. Ensimmäinen video, minkä häneltä katsoin oli ”Coming Out”. Kuten nimestä voi jo päätellä niin kyseessä on video, missä hän kertoo olevansa homo. Troyen avoimuuden, sekä suloisen ja hauskan luonteen myötä jäin tilaamaan hänen YouTube -kanavaansa.

Jo tuolloin 2013 Troye oli alotellu musiikkiuraa tai itseasiassa hän oli kerennyt tekemään tuolloin jo aika paljonkin kotimaassaan Australiassa niin musiikin kuin näyttelemisen parissa. Toissa vuonna häneltä tuli kuitenkin ensimmäinen iso hitti ”Happy Little Pill” ja nykyään hän keskittyykin enemmän musiikin tekoon. Vaikka hänen musiikkiaan rakastankin niin silti hieman harmittaa, että Sivanilta tulee nykyään harvakseltaan uusia videoita.

Troye Sivanissa arvostan hänen maanläheistä luonnetta ja persoonallista tyyliä kaikessa, mitä hän tekee. Hänen videot ovat aina kivasti toteutettuja, biisit musiikkivideoineen on upeita, Instagram feed on kultaa, hän näyttää aina tyylikkäältä ja saa jopa kynsilakan kynsissään näyttämään coolilta! Nostan hattua sille, kuinka paljon Troye on kerennyt jo saavuttamaan ja mitä kaikkea onkaan vielä tulossa!

Seuraa Troye Sivania Instagramissa @troyesivan ja tsekkaa YouTube kanava täältä!10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *