Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SISTER TAG

9 elokuun, 2016

Hey guys! During all these years of writing my blog I have kept my family away from it and all of my social media channels. One of the reasons is that when you’re out there on the Internet, people can judge you very easily. After all these years I don’t care if people have negative things to say about me but it wasn’t always like that. That is why I have wanted to protect my family.

My big sister is a brave and confident girl so we decided to cross the line and film a Sister Tag video together. As you may notice on the video, Maria and I are the enfant terribles of our family that even our three brothers and parents bemoan about us sometimes 😀

 Did you like the video?  Should I get her to do more videos with me?
***

Hellou! Kaikki viimeiset kuusi vuotta, kun olen tätä blogia rustannut olen tietoisesti pitänyt perheenjäseneni poissa kaikista meikäläisen some -kanavista. Yhtenä syynä se, kun on näkyvillä netissä niin sitä samalla asettaa itsensä arvostelun kohteeksi. Itseäni ei enää näin monen vuoden jälkeen kiinnosta, mikäli jollain on jotain negatiivistä sanottavaa. Osaan ohittaa ala-arvoiset kommentit, mutta aina näin ei ole ollut. Oon halunnu suojella perheenjäseniäni tältä.

Isosiskoni on kuitenkin sen verran rohkea ja itsevarma tyyppi, että päätettiin repaista ja kuvata yhdessä Sister Tag -video. Kuten ehkä videolta tuutte huomaamaan niin mä ja mun sisko Maria ollaan meidän perheen ne kauhukakarat, joita meidän kolme veljeä ja vanhemmat välillä kauhistelee. 😀

Mitäs tykkäsitte videosta? Pitäisikös mun ylipuhua Maria mun videolla joskus myöhemminkin?

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *