Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: HELIUM Q&A

10 elokuun, 2016

Hey guys! It’s time to answer to some of your questions again but this time with a little twist. After celebrating 100 000 subscribers the balloons I got for the party were just hanging out there with no job and I though it would be a shame to just throw them away. So I decided to create a helium Q&A video. I hope you enjoy! 😀

***

Hellou! Se olis taas aika vastailla tiedän kyssäreihin, mutta tällä kertaa pienellä twistillä. Mulla jäi 100 000:n YouTube -tilaajan pippaloista ylitse ne kuvissa näkyneet heliumpallot ja olisi ollut suuri vääryys vain heittää ne roskiin. Niinpä päätin imeä pallot tyhjiksi samalla kun vastailen kysymyksiinne. Toivottavasti tykkäätte, Mikki-Hiiri kuittaa! 😀

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *