Skrollaa alas
en
fi

TIPS FOR PARIS?

18 elokuun, 2016

Hey guys! I’m very sorry I’ve been gone from the blog for a while now. Before Tubecon, which is the biggest YouTube event in the Nordic countries, I had so many things to take care of. I spent my weekend at the event and the beginning of the week has really been about resting because it was very intense couple of days. Even though meeting you guys was amazing and gave me a lot of energy and inspiration, the weekend was also very tiring 🙂 But here I am again because it’s time to get back to daily posting! 🙂

As you can guess from the title and the photos, I’m off for a little get way really soon… Valtteri and I are taking a flight to Paris for five days, yay! It has always been a dream of mine to visit that romantic city because I never have before even though it’s not far away. I’m very excited for all the pretty streets and as a coffeeholic I’m looking forward to all the cafés! I’m not very familiar with Paris so please share all of your tips. I really need them!

What places, sightseeings and restaurants are a must when visiting Paris? What should we avoid?
***

Hellou! Suurimmat pahoittelut, että en ole viime aikoina kerennyt postailemaan. Ennen Tubeconia oli niin hirveä määrä hoidettavia asioita, viikonloppu meni itse tapahtumassa ja alku viikko on mennyt levätessä. Vaikka Tubeconissa teidän näkemisestä saa hurjan määrän energiaa ja uutta intoa tähän touhuun niin samalla se myös syö voimia. Täällä sitä kuitenkin ollaan taas, sillä nyt on aika palata taas pävittäiseen postausrytmiin! 🙂

Otsikosta ja kuvista joku ehkä päättelikin, että olen suuntaamassa pienelle lomalle… Lähdetään maanantaina Valtterin kanssa viideksi päiväksi Pariisiin, jei! Tuo romantiikan kaupunki on yksi paikoista mihin olen aina halunnut, mutta en vain ole saanut aikaiseksi, vaikka sehän on melkein ihan tuossa naapurissa. Malttamattomana odotan jo suloisia pieniä katuja ja tämmösenä kahviholistina upeita kahviloita ja hyvää kahvia! Pariisi ei ole mulle kuitenkaan kovinkaan tuttu, joten nyt kaipailisin ehdottomasti teidän apua.

Mitkä paikat, nähtävyydet ja ravintolat kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa ja mitä taas tulisi välttää? Jos siellä on Pariisissa käyneitä niin olisi huippua jos jakaisitte meille ensikertalaisille vinkkinne! 🙂

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *