Skrollaa alas
en
fi

BONJOUR PARIISISTA

24 elokuun, 2016
IMG_3693

Hellou! Aattelin päivitellä teille hieman pikakuulumisia täältä Pariisista, nyt kun on hetki ylimääräistä aikaa. Valtteri nimittäin kuorsaa vielä tuossa vieressä, haha. 😀 Ihan ensiksi alotetaanko siitä, että tämä kapunki on yksinkertaisesti vain niin upea! Sovitaanko, että jään tänne asumaan…

Täällä kaikki on juuri sellaista kun olin kuvitellu ja nähnyt leffoissa, joten sen takia tuntuu niin epätodelliselta olla täällä. Suloiset ahtaat kadut täynnä kahviloita, ranskalaiset parvekkeet kukkineen ja etenkin Eiffel-torni näyttää vain lavasteilta, mitkä voisi kaatua minä hetkenä hyvänsä. Liikennekkin on juuri niin hullua (ainakin näin suomalaisen näkökulmasta), kun mitä olin kuullut… Täällä on kyllä liikennevalot, mutta en tiedä ovatko paikalliset huomanneet niiden olemassaoloa. 😀

Vielä on kolme ihanaa päivää täällä jäljellä! Palaillaan ja muistakaa seurata Snapchatissä @jannenaakka, jos haluatte olla mukana meidän matkalla! 🙂

IMG_3304 IMG_3699 IMG_3312 IMG_3691 IMG_3303 IMG_3692 IMG_3698 IMG_3317

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *