Skrollaa alas
en
fi

RENTO

9 syyskuun, 2016
IMG_4196

Heippa! Ehkä eilisen videon jälkeen ymmärrätte, miksi päivittäinen postausrytmin on hieman rakoillut… Luckyn rakko on nimittäin rakoillut myös siihen tahtiin lattialle, että talouspaperia kuluu pari rullaa per päivä. Päivät ovat siis kuluneet pissoja ja kakkoja pyyhkien, tunnin välin ulkoiluttaen, Luckyn puruleluna toimien, yms. No, mutta nehän vähän kuulu tähän pakettiin. 🙂

Nyt tuo pieni Duracell-hauva on saatu pienillä nokosille, joten ennen kun se herää ja menee taas pitkin seiniä ja kattoja niin ajattelin tulla päivittämään teille toisen lookin Pariisista. Yllä on Junkyardilta saatu musta huppari, jonka alla pidempi valkoinen hihaton. Ennen en voinut sietää lainkaan jos päälypaidan alta näkyi toisen paidan helma, mutta hassua kuinka vuosien aikana tyyli muuttuu ja sen myötä mieltymyksetkin. Nykyään ostan vartavasten isokokoisia hihattomia, jotta ne pilkkii näin toisten paitojen alta.

Mitäpäs tykkäätte asusta?

|PÄIVÄNASU|

|HUPPARI| Junkyard xx-xy
|HIHATON| Junkyard xx-xy
|SHORTSIT| Junkyard xx-xy
|KENGÄT| Nike
|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|KELLO| Triwa

Kuvat: Valtteri Sandberg

IMG_4333 IMG_4195 IMG_4198-1 IMG_4334 IMG_4332

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *