Skrollaa alas
en
fi

APUA

18 syyskuun, 2016
Z0O8651

Hellou! Tämä Lapista poitsu on kyllä nyt ihan sanaton… Noin viikko takaperin sain tiedon, että YouTube kanavani on valittu ehdolle The Blog Awardseissa Vuoden Lifestyle -kanava kategoriaan. Eilettäin paljastettiin Elle Style Awardsien ehdokkaat ja löysin itseni Vuoden Miespukeutuja ehdokkaiden listalta. Tässä kohtaa jouduin hieromaan silmäni useamman kerran… MITÄ!?!?

Olen aloittanut bloggaamisen 2009 eli tehnyt sisältöä jo tovin. Välillä myönnän ajattelevani, että kiinnostaakohan höpötykseni enää ketään näin monen vuoden jälkeen. Vuosien saatossa pääasiallinen formaatti on vaihtunut tekstistä ja kuvista videoon, mutta ilmeisesti siellä ruudun takana on vielä tyyppejä jotka meikäläisen pärstää jaksaa katsoa. Rakasta tätä juttua mitä teen ja oon niin kiitollinen teille, että olen saanut tehdä sitä näin monta vuotta ja toivottavasti monta upeaa vuotta on vielä edessä. Kiitos, että olette yhä mukana mahdollistamassa tämän kaiken ja kiitos kaikille uusille seuraajille, jotka on liittynyt mukaan meikäläisen touhuihin! Olette rakkaita!

On ihan mieletön kunnia olla edes ehdolla näissä kahdessa mielettämässä kategoriassa, upeiden ehdokkaiden joukossa. Olisi mahtavaa, mikäli kävisit äänestämssä minua Vuoden Lifestyle -kanavaksi (klikkaa äänestykseen), sekä Vuoden Miespukeutujaksi (klikkaa äänestykseen). Iso ja lämmin kiitos äänestäneille!

Z0O8559 Z0O8620 Z0O8644 Z0O8582

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *