Skrollaa alas
en
fi

DISNEYLAND!

21 syyskuun, 2016
1

Hellou! Vihdoin pitkäaikainen unelmani toteutui, pääsin Disneylandiin! Elokuussa mun varsinaisena syntymäpäivänä ei keretty juhlia synttäreitäni kovinkaan kummoisesti, joten sovittiin Valtterin kanssa, että vietetään niitä Pariisissa. Mikä voisikaan olla parempi paikka juhlistaa vuosia kuin Disneyland!?!? Ei mikään!

Kiitos teiltä saamien vinkkien osattiin varata koko päivä tuolle puistolle, sillä siellä tosiaan vierähti reissumme viimeinen päivä kokonaisuudessaan. Suunnattiin heti ensimmäisenä tottakai innoissamme laitteisii, mitkä olivat ihanaa vaihtelua Lintsin kieputtimiin. Disneylandissä laitteeseen mennessä ei nimittäin yhtään tiennyt mitä odottaa! Kun laitteet oli kierretty istuuduttiin buffetin ääreen ja siinä vierähti tovi ihanien ruokien ja herkullisten leviosten parissa… Pian oli jo alkamassa aljon kehuttu kulkue, joten ennen sitä käytiin pyörimässä pienissä liikkeissä ja ostamassa tuliaisia. Ei ihme, että hehkutitte meille kulkuetta niin paljon, sillä se todellakin oli ihan mieletön show!

Kulkueen jälkeen oltiin jo niin poikki, että emme jaksaneet enää jääd odottamaan illan ilotulituksia. Mutta nyt on sitten joku syy, miksi mennä Disneylandiin uudestaan! 😉

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17-252C5 17 18 19 20 21-252C5 21 23 24 25

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *