Skrollaa alas
en
fi

NÖRTTI

21 syyskuun, 2016
IMG_4336

Hellou! Näitä kuvia katsellessa sitä jo alkaa vähän ikävöidä shortsikelejä. Kuvat on nimittäin viime kuun Pariisin reissulta. Ehkä osa sen jo hoksasikin taustalla komeilevasta Louvren pyramidistä. Nyt on turha haaveillakkaan, että pukisi enää shortseja tuonne ulos… Sen virheen nimittäin tein tuossa eräs päivä.

Yllä on punainen ruutupaita Junkyardilta ja samasta mestasta peräisin olevat shortsit. Nuo shortsit eksyivätkin jalkaan lähes joka päivä, sillä ensinäkin ne on ihan super kivan malliset, mutta ne sattui myös olemaan ainoat shortsit jotka pakkasin mukaan. Nenälleni eksyi taas silmälasini ja käteen uusi Triwan kello, jonka he lähettivät minulle juuri ennen matkaa. Tykkään kellon nahkarannekkeen raitakuviosta mielettömän paljon, mikä ei tosin näissä kuvissa oikein näy… 😀

Meneekö asu teistä jatkoon vai pitäisikö se polttaa roviolla?

|PÄIVÄNASU|

|PUSERO| Junkyard xx-xy
|T-PAITA| Tiger of Sweden
|SHORTSIT| Junkyard xx-xy
|KENGÄT| Nike / House Of Brandon
|KELLO| Triwa
|SILMÄLASIT| Ray-Ban

Kuvat: Valtteri Sandberg

IMG_4335 IMG_7000-1 IMG_4338 IMG_6996

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *