Skrollaa alas
en
fi

HATTARA

22 syyskuun, 2016
IMG_4203

Hellou! No nyt on aikoihin eletty… MULLA ON PINKKI PAITA!!! Enpä olis uskonut, että tämä päivä vielä koittaa, huh huh! En tiedä viiraako mulla päässä, mutta olen ihan hurahtanut pinkkiin. Itse asiassa tätä kirjoittaessa tuolla välilehdissä on eräs hyvin pinkki tilaus tekeillä… Mitä on tämä?!?!

Tuo kyseinen pinkki ihanuus on peräisin missäs muualta, kuin Junkyardilta, kuten puolet mun vaatteista. Näin ysärilapsena tykkään ihan hiton paljon tuosta Junkyardin ja Filan yhteistyömallistosta, kuten olette saattaneet huomata…

|PÄIVÄNASU|

|COLLEGEPUSERO| Junkyard xx-xy
|SHORTSIT| Junkyard xx-xy
|KENGÄT| Nike / House Of Brandon

Kuvat: Valtteri Sandberg

IMG_4339 IMG_4181 IMG_4340 IMG_4341 IMG_4186

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *