Skrollaa alas
en
fi

PURPOSE

26 syyskuun, 2016
IMG_4914

Hellou! Aivan ihanaa alkanutta viikkoa! Tuntuko teistäkin, että viikonloppu meni hujauksessa? Mihin se oikein katosi? Onneksi tänään saan ottaa vielä rennommin ja illalla sitten luvassa Justinia, sos!

Koitan kuitenkin pysyä vielä hetken housuissani, jotka ovat muutes Tiger Of Swedeniltä. Aiemmin luotin aina Dieselin pilleihin, mutta jo tovin nää on ollu mun lemppareita. Kestää kulutusta, värit ei haalistu ja nää on just sopivan ohutta kangasta. Näitä täydellisiä farkkuja myydää ainakin Carlingsissa. Myös neule ja laukku on kyseistä merkkiä. Muuten yllä onkin aika perus kamaa, mitkä on jo näkynyt aiemmissa asuissa.

Hot vai not?

|PÄIVÄN ASU|

|TAKKI| Acne Studios
|NEULE| Tiger Of Sweden / House of Brandon
|FARKUT| Tiger Of Sweden
|LAUKKU| Tiger Of Sweden
|KENGÄT| Dr. Martens
|KELLO| Triwa
|AURINKOLASIT| Ray-Ban

Kuvat: Valtteri Sandberg

IMG_4916 IMG_4915 IMG_4920 IMG_4919-1 IMG_4917

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *