RESEPTI: TWIX JUUSTOKAKKU LASISSA
ANNOKSIA: 2-4 | VALMISTUSAIKA: 15 MINUUTTIA | VAIKEUSASTE: HELPPO
Hellou! Olettekos te kaivanneet mun räjäytteleviä sokeripommi -leipomuksia? Mä olen, etenkin niiden syömistä, haha. Tässäpä resepti erittäin helppoon ja nopeaan herkku, nimittäin Twix juustokakkuun lasissa.
AINEKSET:
Pohja
140 g kaurakeksejä
45 g voita
3 rkl valmis karamellikastiketta
Täyte
300 g tuorejuustoa
0,75 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljauutetta
1 dl valmis karamellikastiketta
Koristelu
painekermavaahto
100 g sulatettua suklaata
keksimuruja
VALMISTUSOHJE:
Murskaa keksit blenderissä tai pakastepussin sisällä ja kaada ne kulhoon. Sulata voi, lisää se keksimurujen joukkoon ja sekoita. Kaada seosta haluamiisi tarjoiluastioihin — esim. viinilaseihin. Lisää karamellikastiketta keksimurujen päälle. Siirrä lasit jääkaappiin jähmettymään.
Aloita täytteen valmistaminen laittamalla tuorejuusto ja sokeri astiaan. Sekoita ne tehosekottimella. Lisää tämän jälkeen kuohukerma ja vaniljauute ja sekoita huolellisesti tehosekottimella. Lisää lopuksi karamellikastike ja sekoita nuolijalla. Lusikoi täyte tarjoiluastioihin ja siirrä ne jälleen jääkaappiin jäähtymään.
Koristele juuri ennen tarjoilua kermavaahdolla, sulatetulla suklaalla ja keksimuruilla. Nauti!
// Hey guys! Did you miss my extra sweet recipes? I certainly did — especially eating them, haha. Here’s an easy yet delicious treat for you.
INGREDIENTS:
Curst
140 g oat biscuits
45 g butter
3 tbsp ready caramel sauce
Filling
300 g cream cheese
0,75 dl sugar
2 dl double cream
2 tsp vanilla extract
1 dl ready caramel sauce
Decoration
whipping cream
100 g melted chocolate
oat biscuits
LET’S GET COOKING:
Crush the biscuits and put them in a bowl. Melt the butter, add it in and mix. Put the mix into — for example — wine glasses. Add some caramel sauce on top of it and put the glasses into the refrigerator to cool down.
Start making the filling by putting the creme cheese and sugar into a bowl and mixing them. Then add double cream and vanilla extract and mix well. Then add caramel sauce and mix gently. Put the filling into the glasses and put them back into the refrigerator to cool down.
Decorate right before serving and enjoy!