Skrollaa alas
en
fi

TÄMÄN HETKEN LEMPPARIASUSTEET

28 syyskuun, 2016
IMG_7000

Hellou! Mä olen aina tykännyt käyttää asusteita, sillä esimerkiksi sormuksia ja kelloa vaihtamalla saa asuun ihan uuden ilmeen. Ennen olinkin sellainen kävelevä joulukuusi, kun olin vähän liiankin innostunut tuunaamaan asuja niiteillä ja ruseteilla… Onneksi nykyään olen vähän hillitympi. Itse asiassa mä nykyään jämähdän käyttämään tiettyjä asusteita joksikin aikaa, sillä kun ostan jotain uutta ihanaa niin käytän sitä sitten lähes joka asun kanssa. Tässä alla mun ehdottomat tän hetken suosikkini!

|ASUSTEET|

|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|SILMÄLASIT| Ray-Ban
|MUSTA KELLO| Triwa
|HOPEA KELLO| Triwa
|RANNEKORU| Triwa
|KAULAKORU| naaG
|SORMUKSET| Ninja
|BANDANA| Glitter

Z0O7359 IMG_4185 IMG_4919 IMG_6632 4D3A1584 IMG_4198

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *