Skrollaa alas
en
fi

NAAG 3.0

19 lokakuun, 2016
Janne Naakka naaG 1

Hellou! Tattadaa tällä ollaan taas, jei! Jos joltain on mennyt ohitse niin blogini on ollut siis pari viikkoa kiinni, sillä ollaan hiottu blogin ulkoasua uuteen uskoon. JA VOI VITSIT KUINKA ILONEN OLEN TÄSTÄ, TÄÄ ON NIIN HUIKEE!

Mä oon vähän tämmönen epäsikiö, en tiedä voisiko tätä sanoa jo kaksisuuntaiseksi mielialahäiriöksi. En vieläkään osaa päätttää olenko tubettaja vai bloggaajaa? Toisaalta viime aikoina on tuntunut, että en edes tahdo lokeroitua kumpaanaan näistä tai mihinkään muuhunkaan lokeroon vaan haluan tehdä mun omaa juttua ja kulkea mun omaa polkua. Tehdä sitä mistä juuri kyseisellä hetkellä nautin.

Janne Naakka naaG 2

Puoli vuotta olen työstänyt tätä uutta blogia ja en osaa kuvailla kuinka hyvältä tuntuu viimein kirjoittaa täällä. Halusin tehdä tästä paikan, joka inspiroi mua sisällön tuottamiseen ja paikan missä voin jakaa sitä teille. Olen usean vuoden kamppaillut, että kuinka voisin yhdistää intohimoni videoihin, kuviin ja tekstiin ja olen yrittänyt vaikka mitä, mutta vasta nyt musta tuntuu että oon onnistunut. Tää uus ulkoasu tuo loistavasti yhteen nuo kaikki edellä mainitut.

Toivottoavasti myös te olette ulkoasusta yhtä innoissanne kun minä! Mikäli tykkäät niin olisi mahtavaa, mikäli käyttäisit blogini uuttaa peukutustoimintoa ja heittäisit tuosta alapuolelta yläpeukun, sekä kertoisit kommentteihin mistä tykkäät erityisesti tai olisiko mielestäsi vielä jotain paranneltavaa? Olisin myös super ilonen jos jakaisit fiiliksesi Instassa tai Twitterissa hästägillä #naagfi. Nähdään huomenna uuden postauksen merkeissä!

P.S. Muutamia lisäominaisuuksia on tulossa vielä tällä viikolla 😉

Kuvat: Miska Lehto

janne_promo_02-kopio

50 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *