Skrollaa alas
en
fi

GAALAFIILIKSIÄ

20 lokakuun, 2016
img_5254

Hellou! Viime viikon perjantaina juhlistettiin blogien ja tubekanavien parhaimmistoa The Blog Awardseissa. Täytyy myöntää, että oon ite laiskistunut tänä vuonna kaikkien tällaisten tapahtumien suhteen. Ehkä syynä on se, että mä oon ollu niin kiireinen viime aikoina, että en ole halunnut ”tuhlata” työtunteja tai jos ylimääräistä aikaa löytyy jostain niin jaan sen mieluiten lähimmäisille. Onneksi tänä syksynä olen löytänyt oikeat ihanat ihmiset ympärilleni, ihmiset joihin luotan ja joille olen saanut jaettua hommiani.

Vaikka olin taas jäämässä verkkarit jalassa kotiin vetämään Ben&Jerry’siä Luckyn ja Valtterin kanssa niin Valtsu ylipuhu mut vetämään puvun päälle ja lähdettiin kohti blogigaalaa. Onneksi lähdin, sillä ilta oli upea! Oli ihana nähdä tuttuja bloggaajia ja tubettajia saman katon alla, vaihtaa kuulumisia ja pitää hauskaa. Tämmönen bloggaajan ja tubettajan epäsikiökin tunsi kuuluvansa oikeaan paikkaan, haha. Oli ihana nähdä muutamia teistä seuraajistakin, jotka olitte tulleet sisäänkäynnin ulkopuolelle, olette ihania!

Tänään on tarkoitus taas vetää puku ylle, sillä otan illalla suunnaksi Elle Style Awardsit. Siellä on aina niin tyylikkäitä ihmisiä, että vähän stressaa mitä sitä laittais päälle. Kyllä, luit oikein… En vielä tiedä mitä sitä pukisi, iik! No, tänään täytyy vaan suunnata kaupolle, eiköhän sieltä jotain löydy. Jännitystä lisää myös se, että olen itse ehdolla Vuoden Miespukeutujaksi. Saa nähdä miten käy, mutta jo tää ehdokkuus on ihan mielettömän suuri kunnia, sillä ehdokkaina on niin mielettömän tyylikkäitä tyyppejä!

img_8662 img_5255 img_8664 img_5256

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *