Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: JOKERI TUTORIAALI / HALLOWEEN SPESIAALI

23 lokakuun, 2016

Pöö! Otetaas pieni varaslähtö Halloweeniin, nimittäin meikkitutoriaalin muodossa. Kyllä, kuulit oikein… Meikkitutoriaali mun blogissa, SOS! Tosin tällä videolla en meikkaa mä vaan super lahjakas Henry Harjusola. Kuvattiin mulle video, jossa Henry loihtii musta Suicide Squadin Jokerin. Henryn YouTube -kanavalta puolestaan löytyy video, jossa teen hänelle tuon videolla näkyvän Harley Quinn -meikin ja sen voi tsekata täältä.

Joko te tiedätte miksi aiotte pukeutua Halloweenina vai onko se joidenkin mielestä ihan turha juhla? Ja klikatkaa tuosta alta peukku ylös jos haluatte lisää yhteisvideoita Henryn kanssa myös tulevaisuudessa!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *