Skrollaa alas
en
fi

TALVI TULEE ETUAJASSA

27 lokakuun, 2016
img_5369

Hellou! Niin se syksy vaan tekee tuloa vai pitäisikö sanoa jo, että talvi tekee tuloa. Eilen jättimäiselle nenälleni laskeutui nimittäin lumihiutale… V*TTU LUMIHIUTALE!?!? Tuolla vaatehuoneessa mulla roikkuu rekissä reilu parikymmentä välikausitakkia, mutta missäs ne välikausisäät on. Mä en ainakaan nähny niitä, enkä usko että se johtu mun näkökentän edesssä moljottavasta nenästäni vaan niitä ei vaan ollut! Näittekö te niitä? Suomen ilmasto ei oo tehty tämmöselle farkku- ja bombertakkien hampstraajalle…

En vihaa mitään niin paljon, kuin kohmeisia varpaita, joten oon tehnyt kenkäkaappiini pari uutta hankintaa. Suomen syksy ja talvi on tunnetusti märkä, joten nää Palladiumin Pampa klassikot oli pakollinen kenkäpari. Mitkään lämpimimmät kengäthän nää ei ole, mutta nää pitää vettä ja ainakin toistaiseksi näillä selvisi vielä ilman villasukkia. Tosin näistähän on myös se vuorellinen versio, joten voi olla että haalin myös ne itselleni myöhemmin. Hassua, että vielä viime vuonna nää kengät oli musta ihan horror ja nyt oon rakastunu näihin! En mä kyllä ois ikinä uskonu rakastuvani pinkkiinkään saati kuvitellut värjääväni hiuksia vaaleanpunaiseksi, joten tästä taas on opittu, että ikinä ei kannata sanoa ”ei koskaan” millekkään.

Klikkaa postauksen lopusta yläpeukku, jos myös susta pakkaset on tullu ihan liian nopeeta. Kerro kommetteihin, mitä sä vihaat pakkassäissä eniten?

|PÄIVÄNASU|

|TAKKI| Sweet Denim
|HUPPARI| Junkyard xx-xy
|HIHATON| Junkyard xx-xy
|FARKUT| Tiger of Sweden
|KENGÄT| Palladium

Kuvat: Valtteri Sandberg

img_5371 img_5372 img_8711 img_5370 img_5374

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *