Skrollaa alas
en
fi

INSTAGRAM ON PYHÄ

3 marraskuun, 2016
img_5400

Hellou! Huikeeta, 100 000 seuraajaa Instagramissa tuli täyteen, kiitos! Okei, siitähän on jo tovi, mutta koska blogin ulkoasua päivitettiin niin en päässyt teille aiemmin postailemaan. Tai ehkä tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että muutoksia ulkoasuun tehdään vieläkin… Haluan vain tämän olevan mun, sekä teidän näköinen paikka ja ollaankin muokattu vielä jotain ominaisuuksia teidän toiveidenne myötä. Ehdotukset ovat siispä yhä tervetulleita, jos jotain tulee mieleen! Muutamia kommentteja fonttiin liittyen olen nyt saanut, nimittäin joidenkin mielestä se ”vilisee” silmissä. Mitäs mieltä te olette? 🙂

Mutta palatakseni vielä tuoho huikeaan lukuun… Ihan uskomatonta! Kun on kotoisin 8 000 asukkaan kaupungista niin eihän tuollaista lukua pysty käsittämään konkreettisesti. Se on täysi Hartwall Areena kerrottuna kymmenellä, hullua! Kaikista SOME -kanavistani (hyi, vihaan tuota lyhennettä, yök!) Instagram on mulle se pyhin sovellus. Se on mulle sellanen paikka, minne pakenen muuta maailmaa. Kun napsin kuvia, editoin niitä ja mietin hyvää järjestystä niin silloin unohdan koko muun maailman. Se on mulle vähän niinku jollekkin värityskirjat, ristisanatehtävät tai sudokut. Se on vapauttavaa!

Koska panostaa johonkin paljon niin tuntuu hyvältä kun se huomataan. Tahdon siispä kiittää kaikkia seuraajia ja erityisesti niitä jotka tykkäilee ja kommentoi, kiitos!

Jos et vielä seuraa mua Instagramissa niin löydät mut sieltä käyttäjällä @jannenaakka

img_8402 img_5401 img_8437 img_5403 img_8444 img_5402

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *