Skrollaa alas
en
fi

NAAG VERKKOKAUPPA

3 joulukuun, 2016
img_5910-kopio

Kyllä vain, luit otsikon ihan oikein. Mun ihan oma verkkokauppa on auki n-y-t, NYT!

Oon niin helpottunut, että saan vihdoin paljastaa mitä tällä puolella on puuhasteltu jo pitkän aikaa. On ollut vaikeaa olla hiiskumatta tästä teille, vaikka tosin onni onnettomuudessa en ole kerennyt teille viime aikoina hiiskumaan yhtään mitään. Ainakaan tekstin muodossa. Yläasteella eli joskus vuonna 2008 kiinnostuin vaatteiden suunnittelusta ja siitä asti tähtäimenä on ollut oma vaatemallisto. Jo silloin 14-vuotiaana pikku poitsuna mulla oli ajatus, että ensiksi teen verkkokaupan jossa myydään rennompia vaatteita mun omilla painatuksilla ja sitten myöhemmin lanseeraan ihan oman vaatemerkin.

Tässäpä sitä nyt ollaan kahdeksan vuotta myöhemmin ja saan esitellä teille mun oman verkkokaupan, ihan kreisiä! Osa saattaa miettiä, että miksi vasta nyt, mutta mulla ei ois ollu mahdollisutta toteuttaa tätä aiemmin. Te tunnette mut ja olette saattaneet huomata, että mä jätän asiat mielummin tekemättä, kuin tekisin ne hutiloimalla ja niin mä tein myös nyt. Valhetelematta kahdeksan vuotta mä oon pyöritelly mielessä erilaisia printtejä ja piirrellyt niitä kouluvihkojen sivuille. En kuitenkaan oo ollu mihinkään tyytyväinen, sillä oon ollu hukassa mun tyylin kanssa. Pidempään meikkiksen juttuja seuranneet on sen taatusti huomanneet mun vuosien aikana muuttuneesta tyylistä ja musta tuntuu, että oon löytänyt sen oman juttuni vasta tänä vuonna. Nyt mulla oli siispä ensimmäistä kertaa selkeä fiilis siitä, mihin suuntaan mä haluan mun tuotteiden kanssa lähteä.

Halusin mun verkkokaupasta myös selkeän ja toimivan ja päätinkin liittää sen osaksi tätä blogia. Ensiksi oli siispä pistettävä koko blogi uuteen uskoon ja sen suunnittelu söi aikaa… Mutta te tiedätte, että mun sisällä asuu pieni nillittävä perfektionisti tällasissa asioissa, en vain mahda sille mitään. Tää ulkoasu maksoi reilun 10 000 euroa, joten aiempina vuosina mulla ei myöskään olisi ollut tuollaista ylimääräistä summaa pistää tällaiseen.

Hyvää kannatti kuitenkin odottaa, sillä olen niin tyytyväinen lopputulokseen! Mä en ois tuolloin yläasteen käytävillä yksin istuvana koulukiusattuna poikana ikinä uskonut, että nuo mun silloiset haaveet joskus oikeasti kävisi toteen. Nyt on vaan niin huikee fiilis! Mä toivon, että tää panostus näkyy myös sinne ruudun toiselle puolelle ja ootte tästä yhtä fiiliksissä kuin mä!

Muistakaa, että tuotteita on vain rajoitettu erä myynnissä, joten kilkkaahan itsesi heti ostoksille tästä!

Kerro kommentteihin, mitä mieltä olet tuotteista ja ylipäätään verkkokaupasta. Kerro ihmeessä, mikäli tulee jo heti mieleen toiveita tuotteiden suhteen, sillä uusia juttuja on tulossa ihan pian… 😉 Muista myös heittää peukku ylös, jos oot yhtä innoissaan ku mä!

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *