Skrollaa alas
en
fi

VINKKEJÄ JOULUISEEN LONTOOSEEN?

9 joulukuun, 2016
london

Hellou! Kuten ehkä olette saattaneet huomata niin mä ehkä pikkasen tykkään joulusta… Ihan vähän vaan… Okei, mä rakastan joulua! Ja mä rakastan myös sitä kaikkea kaupallista hössötystä sen ympärillä, mikä taas joitain saattaa ärsyttää. Mä tykkään kyllä myös siitä rauahallisesta perinteisestä joulusta ja musta on ihanaa, että saan vanhempien luona nauttia taas siitä puolesta. Olen kuitenkin aina haaveillut, että joskus saisin viettää joulun New Yorkissa tai Lontoossa. Noissa jouluvaloilla ja muilla koristeilla kuorrutetuissa kauniissa kaupungeissa.

Nyt haaveeni toteutuu, ainakin melkein, sillä lähdetään Valtterin kanssa ensi viikon perjantaina kohti Lontoota! Tullaan kuitenkin pois jo 21. päivä, sillä Valtteri ei ainakaan vielä halua viettää jouluaattoa ilman perhettä. Ehkä ensi vuonna vietetään sitten se jouluaattokin ulkomailla 😉 No, mutta eipä mennä asioiden edelle vaan fiilistellään nyt vielä tätä tulevaa matkaa. Oon ihan täpinöissäni jo ja en malta odottaa, että pääsen ihastelemaan ja siinä sivussa varmasti myös kuvailemaan Lontoon ihania jouluvaloja ja kahviloita!

Ollaan molemmat käyty Lontoossa aiemminkin, mutta olisi silti kiva kuulla vinkkejä teiltä. Mistä löytyy ihanimmat kahvilat? Mitkä paikat kannattaa ehdottomasti tsekata? Mitä paikkoja ei kannata missata etenkään tähän vuodenaikaan? Olen super kiitollinen jokaisesta kommentista! ♥

Kuvat: Pinterest

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *