Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: LUUKKU 13

15 joulukuun, 2016


Hellou! Osa ehkä muistaa Naakan Pesä -sarjan vai muistaako? Hetkeen ei nimittäin ole tullut uusia jaksojamtai oikeastaan sen jälkeen kuin tuo pikku monsteri saapui perheeseemme. Matot ja verhot lähti nimittäin aika nopeasti pois, kun Lucky tykästyi niihin vähän liikaa… Tämän myötä sisustusintokin on hieman laantunut, kun asunto on ollut syksyn ajan ihan kuin muuton jäljiltä. Ilman mattoja ja verhoja koko asunto on ollu jotenkin keskeneräisen oloinen.

Pikku hiljaa ollaan nyt alettu testaamaan, jos matot saisi olla lattialla rauhassa. Ainakin toistaiseksi ne on pysynyt puhtaina ja (kutakuinkin) ehjinä ja hyvä niin koska tää asunto tuntuu nyt taas ihanan kodikkaalta. Innostuin tämän myötä taas sisustamaan kotiamme ja tilasin Deseniolta uusia julisteita ja kehyksiä. Naakan Pesä -sarjan yhdessä jaksossa sisustettiin heidän tuotteilla tuo videon taustallakin näkyvä seinä (katso lopputulos täältä), mutta nyt tilasin tauluja olohuoneen lisäksi myös työhuoneeseen ja keittiöön.  Klikkaa video pyörimään ja tsekkaa mikä muutos saatiin aikaan ihan vain julisteilla!

Osallistu kahden 100e lahjakortin arvontaan Instagramissani!

Tilaa julisteet ja kehykset täältä!

Koodilla ”janne25” saatte 25 % alennusta kaikista julisteista (lukuunottamatta eksklusiivisia julisteita, kuten Kate Mossa, Foto Factory, Tove Frank). Koodi voimassa 13.-15.12.

Lisää inspiraatiota sisustamiseen Desenion Instagramissa!

*Postauksen sponsoroi Desenio*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *