Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: LUUKKU 24

24 joulukuun, 2016


Hellou! Ihan super ihanaa joulua kaikille! Toivottavasti olette jo kerenneet syömään massun täyteen jouluherkkuja tai jos ette vielä muuta niin ainakin kulhoitta riisipuuroa. Täällä makoilla jo massut pystössä ja odotellaan kovasti lahjojen avaamista. Pääsin kylläkin jo tuossa aiemmin avaamaan yhden lahjan, nimittän tämän kertaisessa luukussa vietetään pikkujouluja ja ostetaan ja avataan lahjoja Valtterin, Teemun, Ainon ja Hempan kanssa. Tsekkaahan videolta mitä ostimme toisillemme ja millaiset oli meidän reaktiot, kun avattiin paketit.

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

1. Siirry verkkokauppaani klikkaamalla tästä!
2. Valitse lempituotteesi ja kommentoi sen nimi tämän postauksen kommentteihin.
3. Muista täyttää sähköpostiosoite -kenttä, jotta saan yhteyden voittajaan.
4. Yksi onnekas voittaa lempituotteen itselleen

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *