Skrollaa alas
en
fi

ERILAINEN JOULU

2 tammikuun, 2017
janne-naakka-joulu-13

Hellou! Jotenkin hassu ajatus, että eletään tammikuuta… Vastahan oli joulu!?!? Tää vuodenvaihde on menny super nopeasti, koska ei olla oltu Valtterin kanssa kotona joulukuun puolen välin jälkeen kuin kaksi yötä – Nytkin rustailen teille täältä Rovaniemeltä siskoni luota. Ajan lentäessä siivillä mulla on jäänyt postailematta teille meikäläisen joulusta, joten palataas vielä hetkeksi siihen.

Vietettiin ensimmäistä kertaa joulua Valtterin porukoilla ja täytyy myöntää, että meikkistä vähän jännitti. Kuten vuosien saatossa on teille lukijoilleni varmasti käynyt selväksi niin joulu on mulle se vuoden tärkein juttu (Onko täällä ketään niin vanhaa lukijaa, että muistaa ne vuosittaiset ihan hirveät joulu -blogiulkoasut 🙂 ). Se mitä aletaan odottamaan ja mistä hössötetään heti 26.12. lähtien seuraavaan jouluun saakka. Mulla oli siis iso pelko siitä, että jos joulu ei tuntuisikaan joululta, kun paikalla ei ole omaa perhettä ja sitä menetettyä päivää kun ei voisi ottaa enää takaisin.  Valtterin perheen traditiotkin kun poikkeavat aika paljon omistani…

Heillä ei muunmuassa syödä riisipuuroa, sillä kukaan ei siitä tykkää. Meillä taas riisipuuroa syödään niin että sitä tehdään isot kattilalliset, jotta sitä jäisi yli. Lopusta riisipuurosta tehdään nimittän jälkiruoka, johon tulee ainakin appelsiinin kuorta (äiti ei ole paljastanut salaista reseptiään). Heillä lapset ja vanhemmat viettää joulua aikalailla tehden omia juttujaan, toiset alakerrassa ja toiset yläkerrassa. Jouluohjelmia ei juuri katsota. Meillä joulua vietetään hyvin pitkälti olohuoneessa kaikki yhdessä ja telkkarista pyörii tietty Joulupukin Kuumalinja, The Grinch, Lumiukko ja muut.

Vaikka eroavaisuuksia riitti enemmänkin niin se oli lähinnä virkistävää ja sain viettää aivan ihanan joulun. Tämä joulu poikkesi myös sillä tapaa aiemmista, että mukana oli ensimmäistä kertaa meidän pieni karva-vauva! Lucky vietti tosiaan ensimmäistä jouluaan ja hän taitaa olla yhtä jouluihmisiä tai siis joulukoiria, kuin isänsä. Tai sitten se oli se kinkku, mistä hän sekosi, kun sai sitä pienen palan maistaa. 🙂 Kaiken kaikkiaan oli siis ihana joulu ja Lucky teki siitä täydellisen!

Tuli muuten mieleen, että jos ette vielä seuraa Luckya Instagramissa niin ottakaahan se haltuun @luckywhiteprince! Ja kaikille jo lähes 40 000 seuraajalleen Lucky haluaa sanoa nöyrimmät kiitokset, sillä tuo ihan ihan käsittämätön luku, SOS!

Toivottavasti teillä oli ihana joulu ja vuodenvaihde!

janne-naakka-joulu-8 janne-naakka-joulu-5 janne-naakka-joulu-2 janne-naakka-joulu-12 janne-naakka-joulu-1 janne-naakka-joulu-7 janne-naakka-joulu-6 janne-naakka-joulu-14 janne-naakka-joulu-9 janne-naakka-joulu-3 janne-naakka-joulu-11 janne-naakka-joulu-10janne-naakka-joulu-4 janne-naakka-joulu-15

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *