Skrollaa alas
en
fi

MUSTA UUSI VUOSI

2 tammikuun, 2017
janne-naakka-uusi-vuosi-asu-4

Hellou! Toivottavasti otsikon mukainen ”Musta uusi vuosi” toteutuu vain pukeutumisessa, eikä itse vuoden tapahtumissa. Tässä siis meikäläisen uudenvuoden lookki, mikä oli mustaa päästä varpaisiin. Vaikka puvuntakin alle puin poolopaidan, kuten yleensä niin juhlan tuntua toi kiiltonahkaiset puvunkegät, sekä Triwan kello ja sormukset.

Puku on sama, johon pukeuduin Elle Style Awardseissa eli ostin sen paniikissa gaalapäivänä Tiger Of Swedeniltä. Luotan lähes poikkeuksetta kyseiden brändin pukuihin, koska heillä on tosi trendikkäitä malleja. Itse kun tykkään heidän super slimmeistä puvuista, mitkä istuu mulle just täydellisesti!

Kertokaahan teidän mp tästä lookista? Mikäli tykkäätte klikatkaa postauksen lopusta yläpeukkua.

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|PUKU| Tiger Of Sweden
|POOLOPAITA| Calvin Klein
|KENGÄT| Vagabond
|TASKULIINA| Tiger Of Sweden
|KELLO| Triwa

Kuvat: Valtteri Sandberg

janne-naakka-uusi-vuosi-asu-7 janne-naakka-uusi-vuosi-asu-8 janne-naakka-uusi-vuosi-asu-5 janne-naakka-uusi-vuosi-asu-2 janne-naakka-uusi-vuosi-asu-9 janne-naakka-uusi-vuosi-asu-6 janne-naakka-uusi-vuosi-asu-1 janne-naakka-uusi-vuosi-asu-3

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *