Skrollaa alas
en
fi

TOP 10 VIDEOT 2016

4 tammikuun, 2017
img_8923

Hellou! Eilen tein listauksen viime vuoden TOP 10 postauksista, mutta nyt vuorossa viime vuoden suosituimmat videot. Yhteensä mun videoita ootte katsoneet viime vuoden aikana yli 20 500 000 kertaa ja siitä täytyy sanoa teille nöyrimmät kiitokset, uskomatonta! Pari kertaa jouduin silmiä hieromaan, että laskinko kaikki nollat ihan oikein…

Mun oma suosikkini viime vuoden videoista on Sähköshokki Haaste, koska sitä oli ihan mielettömön hauska kuvata! Ois kiva kuulla mikä on sun lemppari mun viime vuoden videoista? Kerro se alas kommentteihin!

POIKAYSTÄVÄ VS PARAS YSTÄVÄ

Hellou! Tämä video oli ehkä yksi vuoden nautinnollisimmista kuvata, koska harvoin sitä pääsee mätkimään raakoja kanamunia poikaystävän ja parhaan ystävän päähän 😉 Tosin sotkuja siivotessa totesin, että kananmunan kuivuessa se todellakin tarttuu seinään ja lattiaan ja sitä ei ihan noin vaan siivotakkaan… Tän videon kuvaaminen oli kuitenkin kaiken arvoista ja ihanaa, että myös te ootte nauttineet sen katsomisesta. Videolla on jo 350 000 näyttökertaa, ihan hullua!

 

TIN CAN CHALLENGE

Tätä haastetta en kuvaa enää ikinä uudelleen, hyi! Ehkä uudenvuodenlupaukseni voisi olla, että en kuvaa enää mitään videoita, jossa joutuu syömään tai tunkemaan jotain ällöttävää suuhunsa.

 

SÄHKÖSHOKKI HAASTE

Tää video oli yhtä huutoa ja kiljumista ja mun naapurit taitaa olla samaa mieltä kanssani… Videon kuvaamisen jälkeen ovellemme ilmestyi poliisit, jotka naapurit oli hälyttäneet paikalle.

 

AMERIKAN HERKUT TESTISSÄ

Näitä herkkujen testaus videoita on aina kiva kuvata ja erityisesti tällä kertaa kun testissä oli Amerikan herkut. Toivottavasti tänä vuonna saataisiin tästä toinen osa, mikä tarkoittaisi myös sitä että meidän täytyisi tehdä uusi reissu Amerikkoihin ja tuonne Gosspi Girlistäkin tuttuun Dylan’s Candy Bar -karkkikauppaan.

 

SEVEN SECONDS + TAPE CHALLENGE

Montakohan Seven Seconds -haastevideota kanavaltani löytyy… Ei taida sormet riittää niiden laskemiseen. Se vaan sattuu olemaan hauska kuvata ja siihen on hyvä turvautua, jos ei keksi mitään muuta. Tällä kertaa tosin miksattiin sitä Teippaus -haasteella ja lopputuloksesta tuli aika hauska!

 

PARISUHTEEMME SYVIMMÄT SALAT

Harvoin puhun mun videolla varsinaisesti mun ja Valtterin parishteesta, joten oli kiva kuvata tällainen video teille. Ylipäätään oli myös itselle anteliasta kuvata tätä ja kuulla toisen mielipiteitä. Näistä videon asioista, kun ei välttämättä muuten vaan tule juteltua.

 

MIKAEL GABRIEL VAI BENJAMIN PELTONEN?

Näitä videoita on aina vähän pelottava kuvata, sillä moni saattaa ottaa nämä liian tosissaan. Videolla sanottavat mielipiteet on tottakai kärjistettyjä ja vaikka jotain ns. huonoja puolia jostain sanon niin se ei välttämättä tarkottaisi ettenkö kyseistä ihmistä arvostaisi ja siitä pitäisi. Näitä kuvatessa myös pelottaa välillä se, mitä videolla mainitsemamme henkilö videosta tykkää. Olen nimittän kuulut, että jotkut videolla esiintyvät henkilöt ovat tämänkin videon nähneet, iiks! 😀

 

100K SPECIAL: TUBETTAJAT IMITOI MUA

Onneksi ei Naakkoja ole enemäpää… Ainakaan YouTubessa. YouTubesta tutut Miisa, Soikku ja Sini esittivät 100 000 tilaajani kunniaksi oman versiosa musta. Tätä oli myös itse hauska katsoa ja nähdä miten muut tubettajat näkee meikäläisen.

 

LUCKY

Tällä videolla esitellään meidän perheen uusi jäsen, Lucky! Voi vitsi kun meidän pieni vauva on pieni tällä videolla, apua!

BEAN BOOZLED CHALLENGE

Meidänkin oli vihdoin aika kuvata tämä super suosittu haaste, vaikka kaikkemme yritimme Bean Boozled -haastetta vältellä. Tää on ehdottomasti ällöttävimpiä videoita, joita ollaan Valtterin kanssa kuvailtu.

KAIKKI VIDEOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *