Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: ROTTIA HOTELLIHUONEESSA / MATKAVLOGI

6 tammikuun, 2017

Hellou! Lontoo vlogien kolmas osa olisi tässä. Tällä kertaa päivä kului Lontoon muutamia nähtävyyksiä ihastellen, sekä kauniilla joulutoreilla kierrellen. Ah, se fiilis kun käveli tuolla Tate Modern -museon edustalla sijaitsevalla isolla joulutorilla, missä oli upeat jouluvalot, useita myyntikojuja ja kaunis karuselli. Thames-joen pinnasta heijastui jouluvalot, kojuista leijaili Nutellan ja piparkakun tuoksu, oikeaa kättä lämmitti piparkakku-latte ja vasenta kättä poikaystävän käsi. Tuo oli juuri se hetki, millaista tältä lomalata odotin. Täydellinen hetki.

Ensimmäinen osa löytyy täältä ja toinen osa Valtterin blogista. Seuraava osa ilmestyy sitte taas Valtterin blogin puolelle.

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *