Skrollaa alas
en
fi

65 & KING

8 tammikuun, 2017
65-king-1

Hellou! Oltin Lontoossa yks aamu suuntaamassa erääseen todella suosittuun paikkaan brunssille, mutta matkalla tuli vastaan erittäin kivan näköinen mesta. Harmaat ulkoseinustat ja sen edustalla olevat metalliset tuolit ja pöydät kiinnitti meikäläisen huomion. Kun kurkistelin ikkunoista sisään näytti paikka todella tyylikkäältä ja kotoisalta, pitkä baaripöytä, valkoiset kaakelit, näyttävät joulukoristeet ja takassa leimuava tuli suorastaan kutsui astumaan sisään.

Avattiin ovi 65 & King nimiseen ravintolaan ja vastaanotto oli heti todella ystävällinen, saatiinkin tuolta koko matkan parasta palvelua. Brunssi oli todella englantilainen ja se ei meitä haitannut, sillä juuri sitä me haluttiin. Appelsiinimehua, munia, makkaraa, papuja, tomaattia sieniä ja leipää, nam! Odotukset oli korkella, sillä englannistahan brunssi sai alkunsa ja odotukset myös täyttyi. Ensi kerralla täytynee testata vohveileita, joita tilattiin viereiseen pöytään, sillä ne näytti uskomattoman herkkullisilta. Kateellisena niitä kuola valuen ihastelin, mutta olin jo niin täynnä, että ei vain pystynyt. Joskus voisi tuolla käydä myös testaamassa burgereita tai illalla ihan vain istua viinilasilliselle takan viereen. Suosittelen!

Tsekkaa kaikki Lontoo aiheiset postaukset täältä!

65-king-2 65-king-3 65-king-4 65-king-5 65-king-6 65-king-7 65-king-8 65-king-9 65-king-10

56 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *