Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: EPILEPSIAKOHTAUS / MATKAVLOGI

8 tammikuun, 2017

Hellou! Tää on viides osa mun ja Valtterin kuusi osaista vlogisarjaa, missä kuvattiin vuorotellen vlogeja omiin blogeihimme. Meikkiksen osalta tää on siis viimeinen video, mutta huomenna se ihan viho viimeinen osa tulee Valtterin blogiin. Ajattelin listata tähän alle nyt myös kaikki aiemmat Lontoo -vlogit, jotta voitte ne siitä tsekata, mikäli ootte jonkun missannut.

Nyt ois super kiva kuulla, että mitä te ootte tykänny tästä mun ja Valtterin vlogisarjasta? Pitäisikö tulevilta matkoilta tehdä myös näin, että kuvaillaan vuorotellen vai onko tää järjestely ollu teistä sekavaa tai onko nää matkavlogit ylipäätään tylsiä?

Tsekkaa kaikki Lontoo aiheiset postaukset täältä!

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *