Skrollaa alas
en
fi

MISSÄ MYYDÄÄN THRASHERIN VAATTEITA?

11 tammikuun, 2017
janne-naakka-asu-1

Hellou! Tätä asua ei ollut tarkoitus kuvata Lontoossa, koska tismalleen tää sama asu on ollut mulla päällä ennenkin. Tää on ollu mun viime aikojen luottoasu. Esimerkiksi Possessa vieraillessani mulla oli juurikin nämä vaatteet yllä eli nämä ovat ne kledjut, joska saivat jauhotykiltä kyytiä. Onneksi saatiin nää vielä puhtaaksi sen jälkeen, koska olin varma, että ottaessani vaatteet ulos pesukoneesta tulee sieltä vain yksi iso taikinapallo, haha. Jos oot missanut tuon Posse -jakson niin sen voi tsekata tästä!

Joku saattaa nyt kommentoida siitä, kuinka olen massapukeutuja, mutta mä rakastan Thrasherin vaatteita! Ne on ihanan rentoja päällä ja laadukkaan oloisia. Se niiden perus fontti, sekä tää liekehtivä on ihan super siistejä, vaikka tosin hetki sitten en olisi osannut kuvitellakkaan, että joskus vielä pukeutuisin liekkikuvioiseen paitaan. Näitä kun käytin joskus ala-asteella 2005 viimeksi ja alle puin tottakai valkoisen kauluspaidan… Jep, käytin valkoista kauluspaitaa hupparin alla… Niiden kanssa lökärit ja sellanen kangasvyö, jonka ylijäävä osuus jätettiin roikkumaan, koska kaikki muutkin piti vyötä niin.

Mutta menipäs tää taas tämmöseksi nuoruusiän muisteluksi. Tarkoitus oli tulla vain esittelemään tää meikäläisen asu ja kertomaan mistä näitä Trasherin kuteita saa tilattua, sillä sitä multa kysellään PALJON! Itse oon tilannut kaikki Trasherin vaatteet Junkyardilta, koska heillä on laaja valikoima kyseistä merkkiä ja hinnat kohillaan. Trasherin vaatteet löytyvät siis täältä.

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|HUPPARI| Thrasher
|TAKKI| Acne
|HUIVI| Acne
|FARKUT| Dr. Denim
|KENGÄT| Dr. Martens

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

janne-naakka-asu-2 janne-naakka-asu-3 janne-naakka-asu-4 janne-naakka-asu-5 janne-naakka-asu-6 janne-naakka-asu-7

36 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *