Skrollaa alas
en
fi

PÄIVÄ KUVINA #4 – LONTOO

12 tammikuun, 2017
London (1)

Hellou! Neljäs päivä alkoi hieman erikoisemmin, sillä Lontoossa nykyisin asusteleva Holman Antti tuli vierailemaan hotellihuoneessamme. Kuvattiin nimittäin Antin kanssa video… Apua, miten tää kuulostaa nyt niin väärältä. Siis, Tube video, tai siis tarkennetaan vielä, että YouTube -video, haha 😀 Meillä oli ihan mielettömän hauskaa, mutta en paljasta teille vielä sen tarkemmin videon sisältöä. Näette sen vielä tän kuun aikana 😉

Aamun kuvauksien vuoksi päästiin vähän myöhemmin liikenteeseen, joten mentiin meidän hotellin lähettyvillä olevaan ravintolaan aamiaiselle. Oli ihan super nannaa, niin nannaa, että voisin postailla teille kyseisestä paikasta huomenna enemmän. Aamupalalle lähtiessä seuraamme myös lyöttäytyi Santeri, joka asuu Bristolissa, mutta oli juuri tuolloin Lontoossa jouluostoksilla. Ostoksilla tuo päivä lähinnä menikin, sekä samalla satuttiin kaduille, joilla oli aivan upet jouluvalot, ah! Kuvia muokatessa tuli valinnan vaikeus, joten seuraavaksi luvassa melkonen läjä kuvia Lontoon ihanista jouluvaloista! Eikö olekkin upeat?

Nyt editoimaan huomista videota, sillä huomenna luvassa vähän spessumpi video, iik! 😉

Tsekkaa kaikki Lontoo aiheiset postaukset täältä!

London (2) London (3) London (4) London (5) London (6) London (7) London (8) London (9) London (10) London (11) London (12) London (13) London (14) London (15) London (16) London (17) London (18) London (19)

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *