Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: MUA KIUSATTIIN / POSTIVIDEO

tammikuu 12, 2017

Hellou! Se ois aika taas lueskella teidän lähettämiä kirjeitä, joita on tullut ihan mieletön määrä! KIITOS. Arvostan ihan super paljon kaikkia kirjettä ja silytänkin aina jokaisen niistä. Vaikka jokaista kirjeitä en voinut ottaa tälle videolle niin jokaisen niistä luen läpi, rakastan niiden lukemista kahvikupposen ja mielusti myös suklaan äärellä. Valitettavasyi yleensä mulla ei löydy suklaata kaapista, koska sellaiset ns. ”herkkukaapit” ei mulla ole ikinä toiminut. Toimiiko ne oikeesti kellään? En usko. Onneksi joistain kirjeistä löytyy aina vähän suklaata, se kruunaa sen lukutuokion, mikä yleensä kestää yömyöhään saakka.

Tällä videolla luen kirjeen, mikä nosti mun tunteet pintaa. Seuraajani kertoo kirjeessä koulukiusaamisesta, jota koki koulussa, kuten minä aikoinaa… Hän kertoi myös pysyvistä arvista, mitkä se on jättänyt häneen, kuten myös minuun ja kaikkiin muihin kiusattuihin… Älkää kiusatko ja jos sitä näette tapahtuvan niin uskaltakaa mennä väliin. Kitketään kiusaaminen pois kouluista ja muualta vuonna 2017! Korvataan viha rakkaudella.

Jos mulle haluaa pistää kirjettä tulemaan niin postini on edelleen auki ja alta löytyy postitutiedot.

Janne Naakka
Poste Restante
00880 Helsinki

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *