Skrollaa alas
en
fi

JUSU BROTHERS

13 tammikuun, 2017
Jusu Brothers (1)

Hellou! Eilisessä postauksessa kerroinkin, että päädyttiin yks aamu syömään meidän hotellin viereiseen, aivan ihanaa ravintolaan, Jusu Brothersiin. Huomion kiinnitti ohikulkumatkalla minimalistinen, mutta tyylikäs sisustus. Paikka näytti ihan mun tyyliseltä, joten ajattelin, että todennäköisesti sieltä löytyisi myös meikäläisen näköistä aamupalaa. Toisin sanoen siis, jotain kevyttä ja instakuvamateriaaliski sopivaa, haha.

Mutta ihan totta puhuakseni en ole kovinkaan aamupala ihmisiä. Kotona ollessa en syö aamupalaa ollenkaan, jos kahvikupposta ei lasketa riittäväksi aamupalaksi. Mulla on herätessä aina tosi täysi ja raskas olo, eikä sillon tee todellakaan mieli syödä mitään. Tämä kyseinen ravintola oli siis täydellinen löytö, sillä siellä oli tarjolla kevyempää kasvispainotteista ruokaa. Avokado-fetaleivät ja smoothie bowl oli molemmat todella herkullisia ja ihanaa vaihtelua perinteiselle englantilaiselle brunssille. Suosittelen paikka suuresti, jos joskus Lontoossa satutte noille suunnille!

Ja tähän loppuun vielä lainaus sanonnasta, minkä löysin ravintolan sivuilta. Olkoon tämä motivaattori kaikille herkkulakkoilijoille tai muuten vuoden vaihteessa terveemmät elämäntavat aloittaneille 😉

”Take care of your body.

It’s the only place your soul has to live in.”

Jusu Brothers (2) Jusu Brothers (3) Jusu Brothers (4) Jusu Brothers (5) Jusu Brothers (7) Jusu Brothers (8)

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *