Skrollaa alas
en
fi

VAALEANPUNAINEN ON POIKIEN VÄRI

15 tammikuun, 2017
Janne Naakka Asu (1)

Hellou! Vaaleanpunainen ei ole vain tyttöjen vaan nyt myös poikien väri. Ihanaa, että siitä on tullut suorastaan trendi miehillä, sillä meikäläiseen iskee komistukset, joilla on vaalenpunaista yllä. Hassua kyllä, kyseinen väri saa ainakin mun silmissä miehet näyttämään jopa karismaattisemmalta. Ehkä se tuo jotain kontrastia ja näin korostaa maskuliinisia puolia.

Oon pitkään etsinyt juuri oikean sävyistä vaaleanpunaista hupparia ja viimein sen löysin. Tää on ihan täydellinen ja sopii loistavasti mustaan yhdistettynä. Meikäläisen silmälasitkin pääsi pitkästä aikaa asukuviin ja en tiedä johtuuko niistä vai tästä Lontoon katukuvasta, mutta näytän ihan joltain runoilijalta. Enkö teistäkin?

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|SILMÄLASIT| Ray-Ban
|HUPPARI| Zalando
|TAKKI| Acne
|HUIVI| Acne
|FARKUT| Dr. Denim
|KENGÄT| Dr. Martens

Kuvat: Valtteri Sandberg

Janne Naakka Asu (2) Janne Naakka Asu (3) Janne Naakka Asu (4)

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *