Skrollaa alas
en
fi

PÄIVÄ KUVINA #5 – LONTOO

16 tammikuun, 2017
London (1)

Hellou! Viidentenä päivänä Lontoossa oltiin super tehokkaita ja se myös näkyy näiden tän postauksen kuvien määrässä… Pahoittelut, en vain pystynyt enää karsimaan niitä :S Aamulla suunnattiin taas ihanaan brunssimestaa, mistä postailen erikseen tuossa vähän myöhemmin. Siellä oli nimittäin niin hyvät aamupalaa ja kaunis sisustus, että meikäläisen mieli lepäsi.

Aamupalat syötyä napattiin muutamat asukuvat ja lähdettiin Somerset House nimiseen mestaan. En tiennyt yhtään mikä paikka se on ja en tiedä itseasiassa vieläkään… Bongasin sen vain sattumalta erään ulkomaalaisen bloggaajan Instassa ja se näytti niin ihanalta, että mun oli pakko mennä käymään siellä. Se oli vanha kaunis rakennus, jonka sisäpihalle oli rakennettu luistelukenttä ja pystytetty kaunis joulukuusi. Käytiin Valtterin kanssa vain ihastelemassa paikkaa, sillä lukuisista yritysksistä huolimatta en saanut Valtsua luistelemaan kanssani, höh.

Luistinkentältä jatkettiin matkaa niille perinteisemmille ja tunnetumminne nähtävyyksille eli Big Benille, sekä London Eyelle. Ei kuitenkaan pysähdytty niiden kohdalle yhden kuvan nappaamista pidemmäksi aikaa, sillä ollaan molemmat käyty tsekkaamassa ne jo aiemmilla matkoilla. Ne on vaan niitä nähtävyyksiä, mitkä on pakko nähdä velvollisuudesta joka kerta.

Kun oltiin aikamme kierretty nähtävyyksiä ja ihasteltu Lontoon kaunista arkkitehtuuria oli aika keskittyä siihen loman olennaismpaan osaan eli shoppailuun. Edellisinä päivinä oltiin useaan otteeseen käyty Oxfordilla, mutta tällä kertaa käytiin sen varrella olevat liikkeet järjestyksessä. Alotettiin kierros siis kyseisen kadun toisesta päästä ja palkittiin itsemme Oxfordin toisessa päässä sijaitsevassa Shake Shackissä juustoranskalaisilla ja milkshakellä. En malta odottaa, että vielä joku kaunis päivä saadaan tuo ketju myös Suomeen. Missään ei ole niin taivaallisia milkshakejä, sillä tuolla ne on ihan omaa luokkaansa!

Kun oltiin saatu syötyä oli taas energiaa jatkaa kauppojen kiertämistä. Seuraavaksi lähdettiin Harrodsiin, ehkäpä meikäläisen lemppari tavarataloon Lontoossa. Siellä on ihan oma idyllinen ja arvokas tunnelma, sillä kaikki on niin viimeisteltyä ja huolellisesti esille laitettua. Jotain lähti myös mukaan, nimittän pieni pussi Diorilta 😉

Illalla käytiin tsekkaan vielä Winter Wonderland, mikä oli jouluteemainen huvipuisto Hyde Parkissa. Muistutti hieman Lintsin valokarnevaaleja kaikkine valoineen, mutta olihan tuolla pikkasen enemmän panostettu… Ihan vähän vaan enemmän… 😀

London (2) London (3) London (4) London (5) London (6) London (7) London (7.1) London (8) London (9) London (10) London (11) London (12) London (13) London (14) London (15) London (16) London (17) London (18) London (19) London (20) London (21) London (22)

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *