Skrollaa alas
en
fi

HENGÄHDYSHETKI

tammikuu 20, 2017
Janne Naakka Fiilis (1)

Hellou! Pahoittelut, että musta ei ole nyt pariin päivään oikein kuulunut mitään. En nimittäin ole päässyt hetkeen koneen ääreen. Oikeastaan sen jälkeen kun suunnattiin Lontooseen joulukuussa niin mulla ei ole ollut sellaista päivää, että saisin rauhassa istua omassa työhuoneessa ja rustailla teille kuulumisia. Aina olen ollut matkan päällä jossain ja joutunut postailemaan kelloa kytäten, että millon pitää olla jo seuraavassa paikassa.

Tänään aamulla oli niin ihana herätä kunnon yöunien jälkeen, käyttää Lucky pitkällä lenkillä ja aurinkoki tervehti pilvien välistä. Tehdä avokadoleipiä, keittää kuppi kahvia, ottaa ne mukaan tänne työhuoneeseen ja sulkea ovi perässä. Muokata kuvia täydellisessä hiljaisuudessa tietäen, että koko päivänä tai itseasiassa koko viikonloppuna ei ole mitään menoa. Töitä kyllä on, mutta se ei haittaa, kun saa tehdä niitä omaan tahtiin täältä kotoa käsin ja syliä lämmittää pieni hauvavauva. Nää on kyllä niitä yrittäjäelämän ihania puolia!

Tosin se vähän epämielyttävempi juttu on se, että vaikka olisi kipeänä niin työt on silti itse hoidettava. Meikäläisellä kun on sellanen pieni kipu ohimossa, kurkku tuntuu kuivalta ja poskipäissä tuntuu ikäänkuin painetta… Ensi viikko on sovittuna työjuttuja ja -matkoja, kuten se Tukholman matka, joten tää kotiviikonloppu tulee tarpeeseen… Nyt vaan inkiviääriä suuhun ja sipulia villasukkiin!

Jos teillä muuten on jotain vinkkejä flunssaan niin saa jakaa tuonne kommenttilootaan, kiitos! 

Janne Naakka Fiilis (2) Janne Naakka Fiilis (3)

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *