Skrollaa alas
en
fi

KYSY PARISUHTEESTAMME!

23 tammikuun, 2017
Janne ja Valtteri kysy

Hellou! Kuka vielä muistaa, kun blogeissa aikoinaan tehtiin näitä Q&A -postauksia? En tiedä tekeekö kukaan enää näitä, ainakaan itse en ole hetkeen huomannut keneenkään tekevän. Musta kun tuntuu, että nää on siirtyny enemmän tuonne YouTuben ja Snäpin puolelle, kuten allekirjoittaneella. Aattelin kuitenkin testata, että miten te innostuisitte tämmösestä eli nyt saa tän viikon ajan kysyä mitä tahansa mun ja Valtterin parisuhteesta. Ensi viikolla vastaillaan näihin kysymyksiin tälleen teksti muodossa. Tosin tässä on tällanen pieni jekku, että mä vastaan omasta näkökulmastani tänne mun blogiin ja Valtteri omasta näkökulmasta omaan blogiinsa (mikä muuten löytyy nykyään taas täältä).

Eli laittakaan alla oleva kommenttiloota laulamaan! 😉

71 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *