Skrollaa alas
en
fi

KEHON HÄLYTYSKELLOT

24 tammikuun, 2017
Janne Naakka Asu (1)

Hellou! Noniin, Snäpin puolella (@jannenaakka) mua seurailevat jo tietääkin, missä mennään… Täällä siis podetaan edelleen 39 asteen kuumetta, mikä tarkoittaa että joudun missaamaan huomisen L’Oréal Paris Colorista -reissun Tukholmaan. Voitte vaan kuvitella kuinka paljon harmittaa, mutta eipä tälle voi mitään… Lääkärin määräystä on toteltava eli kolme päivää vuodelepoa, tosin hän ei tainnut tarkottaa vuodelepoa läppäri sylissä, mutta mun oli pakko tulla nopeasti rustaamaan teille fiiliksiä.

Älkää ihmetelkö jos tän viikon videot ja postaukset ilmestyy hieman hajanaisesti, koska nyt pitää mennä oman jaksamisen mukaan. Tää vuoden alku on ollut monessa suhteessa vauhdikas ja lähipiirissä on  tapahtunut ikiäviä asioita, mitkä tottakai vaikuttaa myös muhun. Mulle kun tärkeintä on, että mun lähimmäiset voi hyvin. Toisinaan niin tärkeää, että unohdan oman jaksamiseni. Tää viikko oli mulla ihan täyteen sovittua menoa, joten musta tuntuu, että tää saamani tauti oli mun kehon tapa soittaa häkytyskelloja ja sanoa, että ”Janne nyt sun täytyy vähän hiljentää tahtia”.

Mutta ennen kun heitän tän koneen sivuun niin muutama sananen tästä asusta. Tuo lähes pävittäin käytössä oleva pitkä bomber on Junkyardilta. Kyseinen malli näyttää loppuneen heiltä, mutta muutamia samankaltaisia löytyy vielä täältä ja näyttäis olevan nyt isossa alessakin. Täytyy sanoa, että tää on ihan täydellinen takki ja sopii muuten myös tytöillekkin, sillä Aino tilas tän saman ja hyvältä näytti. Housut on Urban Classicsilta, mikä on tällä hetkellä mun lempparimerkkejä. Tyylikkäitä, tosi simppeleitä ja edullisia vaatteita. Tykkään!

PS. Kiitos kaikille tsemmppikommentteja laittaneille, niitä on ollu ihana lukea!

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|TAKKI| Junkyard xx-xy
|PAITA| Sixth June
|T-PAITA| Urban Classics
|HOUSUT| Urban Classics
|KELLO| Triwa
|KENGÄT| Timberland

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Janne Naakka Asu (2) Janne Naakka Asu (3) Janne Naakka Asu (4) Janne Naakka Asu (5) Janne Naakka Asu (6) Janne Naakka Asu (7)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *