Skrollaa alas
en
fi

KOLME SUOSITUINTA VERKKOKAUPPAA NAISILLE JA MIEHILLE

25 tammikuun, 2017

Hellou! Otsikon mukaisesti tällä kertaa vinkkaan teille kolme tän hetken suosituinta verkkokauppaa tai ainakin isoimmassa nosteessa olevat! Mitään tilastojan meikkiksellä ei ole, mutta nää kolme verkkokauppaa on viime aikoina näkyny paljon bloggaajien ja tubettajien eri kanavissa ja näistä tulee itselläkin enimmäkseen tilattua kuteita. Oikeastaan harvemmin enää ostan vaatteita liikkeistä, paitsi tottakai matkoilla jotain pientä… 🙂 Toivottavasti näistä löytyy sulle edes yksi uusi verkkokauppa!

Junkyard

Junkyard. Verkkokauppa, joka varmasti on monelle jo tuttu tai ainakin mun blogia pidempään lukeneille. Ollaan heidän kanssaan tehty yhteistyötä jo vuodesta 2010 ja pitkän yhteisen taipaleen salaisuus on juuri siinä, että tilaan muutenkin suurimman osan vaatteistani heiltä. Tuolloin he olivat vielä pieni yritys, mutta tällä hetkellä Junkyard on Pohjoismaiden suurin katumuodin verkkokauppa. Heiltä löytyy laaja valikoima eri merkkejä naisille ja miehille. Heillä muunmuassa myydään Thrasherin ohella toista pinnalla olevaa merkkiä Filaa, johon myös itse olen rakastunut!

Heillä on vielä muutaman viikon isot alet meneillään, joten kannattaa tsekata aletuotteet.

House Of Brandon

House Of Brandon on suomalainen myöskin naisten ja miesten vaatteita myyvä verkkokauppa. Heidän tuotteet ei ole ehkä niin katutyylisiä kuin Junkyardilla, mutta en nyt heidän tyyliään ns. asialliseksikkaan kutsuisi. Heidän yleisilmeensä on ehkä lähimpänä omaa tyyliäni eli jos mulla olisi oma verkkokauppa niin se näyttäisi juuri siltä. Heiltä tilaan enimmäkseen Calvin Kleinin ja Björn Borgin kuteita, sekä Niken tossuja, sillä niitä löytyy hyvä valikoima.

House Of Brandonilta saa kaikki mun blogin lukijat koodilla ”JNSLS” -20% alennuksen jo alennetuista tuotteista! Koodi on voimassa 31.01.2017 saakka.

Stayhard

Stayhard on miesten muotia myyvä verkkokauppa. Olen niin iloinen, että vihdoin meillä miehillä on oma oikeasti tyylikäs ja trendikäs verkkokauppa. Miesten lisäksi uskon myös naisten tykkäävän, sillä vihdoin ystävänpäivälahjatkin löytää sille omalle kullalle netistä. Ei tarvi hikipisarat otsalla ja laikut kainalossa juossa tuolla kaupungilla, kuten kaikki kanssa sisaret ystävänpäivää edeltävänä päivänä. Stayhardilta löytyy paljon tunnettuja merkkejä ja valikoimaa voisikin jokseenkin verrata Stokkan miesten osastoon, mutta joukossa on myös nousevia pienempiä brändejä. Multa aina paljon kysellään mistä mun ranteessa lähes päivittäin näkyviä Triwan kelloja saa niin niitä muunmuassa myydään heillä, sekä nyt heiltä saa myös Flippa K:n vaatteita ja Bulldogin kosmetiikkaa!

Stayhardilla on nyt osa tuotteista jopa -80% alennuksessa, joten nyt kannattaa laittaa ystävänpäivälahjat tilaukseen.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *