Skrollaa alas
en
fi

PÄIVÄ KUVINA #6 – LONTOO

26 tammikuun, 2017
London (1)

Hellou! Taitaa olla jo aikakin julkaista nää viimiset Lontoo kuvat eli kuvat päivältä jolloin suunnattiin kotiin. Meidän lento lähti vasta illalla, joten suunnattiin sitä ennen shoppailemaan Westfieldiin. Se on iso kauppakeskus, mistä löytyy lähes kaikki samat liikkeet kun Lontoon keskustastakin. Löytyy perus Urban Outfitters, mutta sitten on myös niitä luksusliikkeitä. Ihanteellinen shoppailupaikka siis silloin, kun on kiire ja täytyy löytää kaikki ”tarvitemansa”. Oxfordilla shoppaillu kun on melko hermoja raastavaa, koska a. väenpaljous, b. joutuu ravaamaan katua edestakaisin, c. joutuu koko ajan ylittämään ruuhkaista katua, kun liikkeet sijaitsevat molemmilla puolilla tietä. Suosittelen siis tuolla kauppakeskussa käväisemään, mikäli oikeasti haluaa ihan tosissaan shoppailla! Tai oikeastaan sille voi varata lähestulkoon kokonaisen päivän, koska siellä menee aikaa… Ainakin meillä meni…

Jouduttiin aamulla survomaa osa matkatavaroista pusseihin, kun ne ei enää mahtunut matkalaukkuihimme. Westfieldin jälkeen ylimääräistä tavaraa oli jo sen verran, että päätettiin suosiolla ostaa uusi matkalaukku niille. Kun saatiin hotellilla tavarat sullottua laukkuihin ja ninjaottein suljettua ne pyydettiin respasta, että voisivat soittaa meille taksin kentälle. Luultiin, että taksi tulisi muutamassa minuutissa tuon kokoisessa kaupungissa, mutta ilmeisesti hotelli käytti jotain omaa kuljetuspalvelua ja jouduimme odottamaan autoa 45 minuuttia… Niinku, mitä!?!? Oltiin jo tuossa vaiheessa varmoja, että ei tulla kerkeämään lennolle. Sitten juututtiin vielä semmoseen ruuhkaan, että vastaavaa en oo aiemmin nähny. Aloin ruuhkassa istuessa jo selata meille seuraavaksi yöksi hotellia, mikä olisi kentän läheisyydessä.

Kentälle viimein päästyämme juostaan lähtöselvitykseen ja keretään juuri ajoissa, vain viisi minuuttia ennen sen sulkeutumista. VIISI MINUUTTIA. Siinä kohtaa kyllä pääsi onnen huokaukset!

Mutta joo tää oli viiminen Lontoo aiheinen postuas, vaikka toki jotain asukvia on vielä tulossa. Toivottavasti tykkäsitte näistä Päivä Kuvina ja Ravintola Vinkki -postauksita, sekä My Day -videoista. Kommenttikenttään saa jättää mielipidettä, toivetta ja parannsuehdotuksia näihin matkapostaksiin liittyen, koska näitä on varmasti luvassa myös tulevilta matkoilta!

Kaikki Lontoo -postaukset voit tsekata täältä!

London (2) London (3) London (4) London (5) London (6) London (7) London (8) London (9)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *