Skrollaa alas
en
fi

HEIPAT JUNASTA

27 tammikuun, 2017
IMG_7162

Hellou! Terkkuja täältä junasta multa ja tuossa viereisellä penkillä sikeitä vetävältä karvapallerolta. Jotenkin tällä kertaa tää junamatka on tuntunut poikkeuksellisen uuvuttavalta ja siitä syytän aiemmin veressäni istunutta papparaista. Hänellä kun tuntui elämä olevan kovin rankkaa tai näin päättelin jatkuvasta huokailusta ja valittamisesta. Ravintolavaunuunkin hänellä oli parannus ehdotuksia, vuoronumerot pöytiin ja tietty säännöstelty aika kauanko pöydässä saa kerrallaan istua. Ruokailun yhteydessä ei myöskään saa selata puhelinta tai tehdä töitä tietokoneella, että vaunu ei ruuhkaudu.

IMG_8423

Onneksi kohta ollaan jo perillä Oulussa, sillä Lucky alkaa myös kyllästyä täällä junassa istuskeluun. Hän taitaa odottaa jo kovasti isoäitinsä näkemistä eli siis olemme menossa äidilleni viikoksi lomailemaan. Äidilläni kun on tapana hoivata Luckya sylissä kuin ihmisvauvaa ja siihen mamman syliin hän usein nukahtaakin. Tosin ihan pelkästään loma mielessä mä en tähän junaan hypännyt vaan huomenna mulla on meet & greet Oulun SuperParkissa, mutta onnekis sekin on vain kiva tapahtuma, eikä mulle mitään työtä! Oululaisia seuraajia on aina ihana nähdä, koska heistä jos jostain saa niin mielettömän paljon energiaa. Huomenna on luvassa varmasti huippu päivä, en malta odottaa!

IMG_8434

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *