Skrollaa alas
en
fi

HIMOKSELLA

30 tammikuun, 2017
Himos (1)

Hellou! Tehtiin tuossa pari viikkoa takaperin Valtterin ja Miljan kanssa parin päivän reissu Himokselle. Lähdettiin aika ex tempore sinne, nimittäin saatiin idea matkaa edeltävänä päivänä ja vasta yöllä vuokrasin meille auton ja varasin mökin. Onneksi molemmat järjestyi vaivattomasti, mutta toisin ois voinut käydä jos oltais lähdetty hiihtolman aikaan…

Tuo oli ihan täydellinen irtiotto arjesta. Mökki oli super hieno ja juuri sopiva meille kolmelle, vaikka mökki olikin tarkoitettu kahdeksalle. Tilavassa keittiössä oli kiva laittaa aamupalaa yhdessä. Oli ihana lasketella ilman, että tarvitsi väistellä ketään, kun oltiin välillä ainoat koko rinteessä. Laskettelun jälkeen laitettiin takkaan tuli, saunottiin ja kaiken kruunasi mökkimme terassilla poreileva poreallas! Siinä lämpimässä altaassa lilluessa, shampanjaa juoden ja näköaloja (jotka oli muuten suoraan rinteille) ihastellessa kaikkos kyllä kaikki stressi! Tämmösiä yllätysreissuja lisää, kiitos! ♥

Himos (2) Himos (3) Himos (4) Himos (5) Himos (6) Himos (7) Himos (8) Himos (9) Himos (10) Himos (11) Himos (12) Himos (13) Himos (14)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *