Skrollaa alas
en
fi

TÄYDELLINEN TAKKI

31 tammikuun, 2017
Himos (1)

Hellou! Ostettuani New Yorkin matkalta Acnen Nate Clean -takin olen sen jälkeen alkanut kuolaamaan saman henkistä, mutta muhkealla vuorella varustettua Acnen Velocite -takkia. Lontoon reissulla Acnen liikeen ohi kävellessä ajattelin käydä tsekkaamassa, josko heillä olisi kyseistä takkia myynnissä, mutta ei ollut. Vaikka en ollut aiemmin aatellut edes ostavani kyseistä takkia tuolla matkalla niin jotenkin se jäi harmittamaan, että en nyt saanutkaan ostettua sitä. Liikkeseen astuessa, kun hetken jo kuvittelin käveleväni kyseinen takki kainalossa sieltä ulos.

Mentiin myöhemmin samana päivänä Zaraan ja siellä se oli, lähes samannäköinen takki ja 2100e halvemmalla. Okei, eihän noita takkeja nyt voi edes verrata toisiinsa laadun suhteen, mutta tää Zaran versio on ollut yllättävän laadukas. Tykkään tosi paljon materiaaleista ja noista kauluksen remmeistä, mutta toki mua harmittaa vähän että tässä ei ole sitä roikkuvaa remmiä vyötäröllä. Muuten tää takki on kyllä kaikinpuolin täydellinen ja ainakin toistaiseksi on riittänyt tyydyttämään haluni tuota Acnen takkia kohtaan… Huom, toistaiseksi… ;D

Muuten tämän kertainen asu onkin aika simppeli. Jättimäisellä nokallani komeilee lemppariarskat eli nuo Ray-Banin komistukset. Itseasiassa ne tuntuu olevan ainoat aurinkolasit, jotka meikäläisen naamatauluun sopii ja siksi omistan ne näillä metallisilla ja kultaisilla kehyksillä. Näitä linssejä myydään muunmuassa täällä. T-paita on ihan perus, mutta täytynee sanoa, että ihan täydellisen mallinen. Mitotus on juuri sopivan väljä ja tykkään tuosta vähän pidemmästä helmasta. Käytän nykyään vaan Tiger of Swedenin paitoja, koska oon kyllästyny siihen, että muut t-paidat menee ensimmäisen pesukerran jälkeen jo nuhjusen näkösiksi. Toki onhan näillä hintaa perus mustaksi t-paidaksi eli tuo 59,95e, mutta eipä tarvi olla kokoa ajan ostamassa uusia, kun nää kestää pitkään.

Mitäpäs te tyksitte takista tai ylipäätään lookista tällä kertaa? 🙂

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|AURINKOLASIT| Ray-Ban
|T-PAITA| Tiger of Sweden
|TAKKI| Zara
|KELLO| Triwa
|FARKUT| Dr. Denim
|KENGÄT| Dr. Martens

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Himos (4) Himos (3) Himos (2) Himos (5) Himos (6) Himos (7)

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *