Skrollaa alas
en
fi

SANATON

1 helmikuun, 2017
Himos (1)

Hellou! Viimeisen vartin oon tuojottanu tuota tässä kohtaa vilkkuvaa | -viivaa, koska pää lyö ihan tyhjää. Ehkä se on merkki, että olen täysin levännyt. Merkki siitä taitaa olla myös se, että odotan kuumeisesti perjantaita ja kotiin pääsyä, jotta pääsen hyppäämään taas töiden pariin. Ensi viikko onkin täynnä tapaamisia, sillä viikon sairastelun myötä jouduin peruuttamaan monta palaveria. Odotan näitä tapaamisia erittäin paljon, nimittäin luvassa on meikäläisen minisarjan suunnittelua ja palaveri managerini kanssa. Pääsen vihdoin suunnittelemaan mitä tänä vuonna haluan tehdä, ihanaa! Tänä vuonna tahdon rikkoa rajojani ja tehdä jotain uutta!

Kuten sanoin, tänään ei irtoa tekstiä, joten lyhyestä virsi kaunis. Tässä pläjäys vielä Himos kuvia, joista meikäläiselle ainakin tulee mielettömän hyvä fiilis. 🙂 Ja täytyy hehkuttaa Mikael Gabrielin ja Isac Elliotin juuri julkaistuja yhteisbiisejä, sairasta settiä! Täytyy nostaa hattuu pojille! Mitäs te diggaatte?

Himos (2) Himos (3) Himos (4) Himos (5) Himos (6) Himos (7) Himos (8) Himos (9) Himos (10) Himos (11) Himos (12) Himos (12.1) Himos (13) Himos (14) Himos (15) Himos (16) Himos (17) Himos (18)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *