Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: JAPANILAINEN KOSMETIIKKA TESTISSÄ

1 helmikuun, 2017

Hellou! Lontoon ostoksia esitellessä kyselin haluisitteko erillisen videon japanilaisista (tai ise asiassa korealaisista) kosmetiikkatuotteista, joita mulla lähti mukaan Topshopista. Sen verran paljon idea sai kannatusta, että ajattelin sen toteuttaa. Tsekkaahan videolta tekikö huulimaskit mun pikkuruisista huulista isommat vai joudunko elämään loppuelämäni täysin huulettomana, kuten tähän asti.

Mietin, että tämmösiä testivideoita ois kiva kuvailla enemmänkin, joten kerrohan kommentteihin jos haluaisit vastaavanlaisia videoita nähdä myös jatkossa. Kerro toki myös jos sulla on jo valmis idea, mitä voisin testata seuraavaksi. 🙂

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *