Skrollaa alas
en
fi

NÄMÄ OVAT TÄYDELLISET FARKUT MIEHELLE

9 helmikuun, 2017
Janne Naakka Asu (1)

Hellou! Tuntuupa kivalta istua taas tässä koneen äärellä. Alkuviikko on juostu tapaamisissa, minkä vuoksi postaaminenkin on jäänyt vähän vähemmälle, mutta nyt ollaan täynnä uutta energiaa. Oon nimittäin niin innoissani kaikista jutuista mitä on tulossa! 😉

Postuas tahtia on hiljentänyt myös se, että innostuin siivoamaan asuntoamme. Meikäläinen kun päätti pistää kaapit järjestykseen eli tyhjensin kaikista kaapeista tavarat ulos, mutta siihen vaiheeseen se projekti sitten jäikin… En tiedä olenko mä ainut jolle käy aina näin, että se siivous innostus loppuu kesken ja lopulta asunnossa on isompi sotku kuin ennen siivoamista? Eilen sain myös idean, että voisin laittaa koko työhuoneen uuteen uskoon ja mulla on aika mahtava suunnitelma jo mielessä sen suhteen, mutta palaan siitä myöhemmin omassa postauksessaan. Muutenkin pitäisi kunnostautua nyt sisustus aiheisten postauksien kanssa.

Ja sitten itse asuun, olen ihan rakastunut tuohon meikäläisen puuhkaan. Olen pitkään etsinyt sopivaa ja Lontoosta Topmanilta se viimein löytyi! Esittelin sen jo joskus aiemmin videolla ja sain siitä paskaa niskaan, mutta kyseessä on siis TEKOturkis. Älkää siis tuomitko mua. Eläimet on kivempia luonnossa tai sylissä kuin harteilla. Takki on myöskin Topmanilta ja vitsit että tykkään tuosta mallista. Kaikki tuollaiset remmit vaatteissa, kuten tuossa kauluksessa on niin meikkiksen mieleen.

Jalassa komeilee luottopillifarkut, jotka ovat merkiltään Dr. Denim. Ennen vannoin Tiger of Swedenin nimeen farkuissa, mutta nää on ehdottomasti mukavemmat jalassa ja myötäilee täydellisesti, sekä hintakin on puolet matalampi. Kangas on ohutta ja venyvää, mikä on hyvä etenkin kesällä (joko saa puhua kesästä?), sillä meikäläinen tallustaa farkuissa, vaikka hellerajat paukkuisi. Ihmettelin kaupassa, että miksi en ole näistä kuullut aiemmin, mutta ilmeisesti siksi, että tätä Leroy mallia ei kai ole ollut aiemmin tarjolla miehille. Kyseistä mallia on ollut vain naisille ja se onkin ollut heidän suosituin malli, minkä myötä siitä päätettiin tehdä oma versio myös miehille. Tiedän monen miehen kamppailevan juuri niitä täydellisiä farkkuja etsiessä, mutta meikäläinen suosittelee näitä ihan täysillä. Kyseistä mallia saa ainakin tilattua täältä ja täältä.

Mitäs tyksitte lookista? Roviolle vai runwaylle?

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|PUUHKA| Topman
|T-PAITA| Tiger of Sweden
|TAKKI| Topman
|RANNEKORU| Triwa
|FARKUT| Dr. Denim
|KENGÄT| Timberland

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Janne Naakka Asu (2) Janne Naakka Asu (3) Janne Naakka Asu (4) Janne Naakka Asu (5) Janne Naakka Asu (6) Janne Naakka Asu (7) Janne Naakka Asu (8) Janne Naakka Asu (9) Janne Naakka Asu (10)

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *